kızımın cicileri.....

hepside cok güzeller ellerinize sağlık emeği gecenlerin kıskanıyom he caktırmadanda :) Bir kızda ben doğurucam az kaldı ne güzel cicli bicili :)

bu hırkayı tığla örmüşsün anladığım kadarıyla canım ..kaç numara tığ kullandın ve trabzan sayısı ne kadardı ..
hepside çok güzeller canım ..ellerine sağlık

ceyda-kadir ve giznur arkadaşım birini ablam diğerini annem ördü ilk fırsatta sorup öğreneceğim canlarım...
o güzel yorumlarınız için çok teşekkürler

kızz ne ka çok cicisi varmış kızının yaa yerim onu ben çok güzelelr yapanların ellerine sağlık canım Şeniz

kız bunalr daha yarısı bile dğil....
senin bebişin olsun saan da yollarım canım güllüm benim

çoğunu giydirdim canım çok az var giyemediği...bi de büyük gelenler vvar..önümüzdeki kışa gelirmi kızıma bilmem....

sağol canım, bekliyorum.öğrenebilirsen memnun olurum..eğer olmazsa da canın sağolsun..hepsine bayıldım...benim kızım 3,5 yaşında ona yapmak istiyorum, biraz büyüğünü...bir çoğu bana model oldu...

ayyyyy hepsi çok güzel, patiklere ve özellikle yeleklere bayıldım. keşke yapılışlarıda olsada bizde yapabilsek. böyle fotoğraftan örnek çıkaramıyorum ben :1no2:

ayyyy hepsi harika yapanların ellerine sağlık sende bebişinin üstünde sağlıklı günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…