• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın cicileri.....

*mavili*

...:::Ruzişim:::...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.597
10
316
40
Ankara
dayanamdım bende ekledim belki model arayan olur diye....eklemek yeni aklıma geldiği için bazıları giyilmiş ama ben yinede koyuyorum beğenirsiniz umarım
sany1838gi5.jpg

sany1820lx8.jpg

sany1821gy0.jpg

giydiremiyorum ki saten...o kadar vakit yok.penye yelekleri de var...kurdeleli olanı ablam yaptı canım.nasıl yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yok..ruze annemin ilk torunu sürekli örüyo..yine bişiler örmüş gelin alın diyodu...daha ekleyeceğim

pardon bacım ben yeleği anladım..bu hediye geldi...ablamın eltisi örmüş bunu..saç bandıda vardı onu unutmuşum bak...
valla nasıl yapıldıklarını hiç bilmiyom..örgüden hiç anlamam..ama yapanlara sorabilirm....
he bu arada alttaki siyah zemin benim oturma odasındaki koltuğum...

kızında cok tatlı maşallah cicleride cok güzel iyi günlerde giysin inş. ellerine sağlık canım cok güzeller

oy kurban olurum ya.. ne güzel ne cici şeyler bunlar böyle.. ben de yapıcam bebişime ini,cinsiyeti bir belli olsun da...

arkadaşım şimdi ben bunların coğunun tarifini istiyeceğim sendne ama sen yapmamışsın o zaman şöyle yapalım ben şişimi ipimi alıp geleyim sende nasıl yapıldıklarını öğren bize anlat cok güzeller ya

canım beğendiklerini söyle anneden ablamdan tariflerini alıp yazayım canım...
ben örgüden hiç anlamam.sadece marula tkı ördüm kendime başka bişi yok

Back