• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın burun hırıltısı bir türlü geçmiyor

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
doğduğundan beri sık sık burnu hırlıyor arada tıkanıyor her doktora gidişimizde ciğerlerini dinliyorlar bugün de dinlediler temiz çıkıyor sadece burunda var hırıltı serum fizyolojik deniz suyu burun aspiratörü hepsini kullandım geçmiyor geçmiyor üzülüyorum sezeryandan olabilirmiş nasıl etkiliyor bilen var mı

terliyomu canım ya benim kızım şuan 7 yaşında ama ilk doğduğu günlerden itibaren bu sıkıntıyı yaşadım doğum tarihi şubattı ilk dönemler hep soğuk algınlığı gibi algıladık biz ve doktorlar burun damlası kullandım ama büyüdükçe hırıltı yerini horlamaya ve terlemeye bıraktı zaman zaman öksürüğü de oluyodu burun tıkanıklığına bağlı olarak 1 yaşına ulaştığında genizeti olduğunun farkına varıldı bu hırıltıya horlamaya ve terlemeye neden oluyo ama 3 yaşına kadar kilo probleminden dolayı operasyon yapılamadı 3 yaşını bitirdiğinde geniz eti alındı ve şimdi 4 yıldır öle rahatımki anlatamam uykusuz gecelere sık sık iç çamaşırı değişimine neden oluyodu bence en kısa zamanda bi k.b.b. uzmanıyla görüş en sağlıklı öneriyi sana uzman verir anladığım kadarıyla bebeğin küçük ancak uzman yönlendirebilir sizi canım Allah şifa versin kolay gelsin

bugünkü doktor da geniz eti ihtimalinden söz etti terleme pek yok yazın o sıcak günlerde bile terlemiyordu pek bir de biraz tombik ondan da olabilir dedi doktor sizin kilo probleminiz zayıflıkmıydı operasyona engel olan

bugünkü doktor da geniz eti ihtimalinden söz etti terleme pek yok yazın o sıcak günlerde bile terlemiyordu pek bir de biraz tombik ondan da olabilir dedi doktor sizin kilo probleminiz zayıflıkmıydı operasyona engel olan

ewet canım zayıflıktı bebeğim çok iyi doğmuştu 3,600 gr ama doğumdan sonra herşey yolunda gitmedi anne sütü ememedi verdiğim mamalarda pek işe yaramadı gerçi doktor kilosunun genetik olacağını sölüyo ben 28 yaşındayım 50 kiloyum eşimde öle pek kilolu biri diil doktorumuz espiriyle karışık anne baba ne ki çocuktan ne bekliyoruz diyodu.
AMA BEN BU GENİZ ETİ PROBLEMİNDEN ÇOK ÇEKTİM 3 YIL NE GEZMELERDE NE EWDE NE DIŞARIDA NE UYKUDA HİÇ RAHATIMIZ YOKTU SÜREKLİ AŞIRI VE YOĞUN TERLİYODU
DEDİĞİM GİBİ EN İYİ UZMAN YARDIMCI OLUR SİZE EN AZINDAN NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ VE GERÇEKTEN GENİZ ETİ OLUP OLAMADIĞINI BİLİR

benım kızımda aynı dogdugundan berı burnu hep tıkalı dr gıdıyoruz sorun yok denemedıgımız sey kalmadı sezeryan degıldır sanırım cunku ben normal dogum yaptım.Ama nette bır doktordan dınlemıstım bebeklerın burun delıklerı cok kucuk bu nedenle burun tıkanıklıgı olabılır dıyordu oyledır ıns gecer dıye umuyorum

Aynı sorun bizde de var, ben de sezeryana bağlıyorum.
Habire damla kullanıyoruz,şimdi spreye geçtik ama pek memnun değiliz.
Doktor değiştirip bir de başkasına gösterelim diyoruz,çünkü arada bir sanki ciğerden geliyormuş gibi,hırıltı da oluyor.

aynı sıkıntı bizdede var kızım 4 aylık sürekli hırıltılı sezeryan doğum benim de..serum fiz. kullanıyoruz...aarada geçiyor ama..

cnm göğüs kısmını sıcak tut bebişinin bide ayaklarının bizimkininde vardı megersen göğsünü üşütüyormus

ah canım seni en iyi ben anlarım ben neler çektim bu konuda.doğumdan sonra bebeğimi eve getirdiğimiz il gün tıkanıp boğulur gibi oldu.hemen apar topar doktura götürdük.dilinin altı bağlı dedi doktur.3 yaşına kadar bazıları kendisinden açılıyormuş bazılarıda açılmıyormuş doktor küçük bir kesimle açıyormuş.neyse eve geldik.gezmediğimiz doktor kalmadı.hep serum fizyolijik ve antibiyotik kullanıyorduk ne demediki doktorlar yok kanında mikrop var yok enfeksiyon kapmış o kadar serum iğne ve oksijen aldıki.15 gün antibiyotik kullanıyorduk.sonra hep hasta artık kendimi kaybetmiş doktorlara bağırıyordum.eve götür bu ilaçları kullan geçmezse getirirsin diyen doktorlara kızıyordum.doktor bey beni nasıl eve gönderirsin bu çocuk bir gece ölecek uykuda sonra ne çare diye çıkışıyordum.sonra 1 hafta hastanede yatır serum ver böyle iki ay devam ediyordu.sonra yine hastalanıyordu.taaki bir doktor bu çocuğun geniz etti ve bademciği var diyene kadar.yani kullak burun boğaza götürdük.çocuğum zavallı boğazında nefes alacak yer bile kalmamış yemek yiyemez hem bademcik hem geniz etti.neyse 3 yaşında ameliyat olduda kurtulduk.şimdi oğlum mışıl mışıl uyuyor yemeğinide yiyor.yani yutma problemi çekmiyor.bu kadar çok doktor dolanmadan çocuk kulak burun boğaz doktoruna götürmeni tavsiye ederim.geçmiş olsun.

bizdede arada hırıltı oluyor sprey kullanıyoruz dr bu sekılde kullanılcak dedi bende sezaryan yaptım

Back