Ortopedi Kızımın Boyun eğriliği için İstanbula gidiyorum

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
42
arkadaşlar kzımın boyun eğriliği için istanbula gidiyorum ayın başında ama nereye götüreceğimi bilmiyorum kızlar ya üni hastahanelerine götürsem çok hırpalıcaklar biliyorum ondan çok korkuyorum özel hastahaneye götürsem dahamı iyi acaba

canım öncelikle geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.istanbuldaki hastaneler için bir fikrim yok.ama eskişehir de yok mu canım devlet hastanesi,üniversite hastanesi.araştır canım ona göre git.burada ki arkadaşlarımız sana yardımcı olur umarım.

Türkiyede yasamiyorum hicbir fikrim yok...sadece gecmis olsun dileklerimi illetmek istedim..insallah biran evvel saglina kavusur yavrun canim...:1hug:

Sevgilerimle

Çok geçmiş olsun canım
inş.en kısa sürede iyleşir yavrunuza.s.
hastaneler hakkında pek bi bilgim yok ama,dr lara danışabilirsin onlar daha iyi yönlendirir seni

yanlış hatırlamıyorsam bulunduğunuz yerdfeki bütün dr.lar bir problem yok demişlerdi..
eğer içiniz hala rahat değilse üniversite hastanelerine götürmelisiniz. onların gördüğü vaka sayısını hiçbir hastanedeki dr. göremez..Çapa veya Cerrahpaşa yı tavsiye ederim..

sağolun arkadaşlar eskişehirde çocuk nörolojsi var ama özel muayne yok malesef ve randevuyuda ağustosa atıyolar okadar beklicek zamanım yokki beni m yaaa gerçekten insanlar zor duruma düşüyo buralarda bizler illaki bulunduğumuz şehirden kakıp başka şehirleremi gidicez hep böyle tedavi olmak için

çok geçmiş olsun arkadaşım...
acil şifalar diliyorum...
üniversite hastaneleri evet hırpalıyorlar araştırdıkları için ama
en iyi ünv.hastanesi özelden daha iyi unutmayın...
ufak tefek rahatsızlıklarda ben de özeli tercih ediyorum,
hemen sonuçlansın diye ama böyle titizlik isteyen önemli
rahatsızlıklarda tam teşekküllü hastaneyi terih etmenizde fayda var...
sevgiler...

Bence üniversite hastanelerine götürün, hiç olmazsa iğneden ipliğe araştırıyorlar. Özel hastaneler ise sadece cüzdanınızı araştırır, iyice soyup soğana çevirirler. Özele hiç ama hiç güvenim yok.

cerrah paşaya götürmenizi tavsiye ediyorum en azından üniversite hastanesi çok geçmiş olsun inş bişey çıkmaz

eğirdir de kemik ve eklem hastalıkları hastanesi var acaba sizin konunuzla ilgilenmezler mi?

canım eskişehirdesin niçin tıp fakültesine götürmüyorsun?
tıp fakültesi tam teşekküllü ve ilgilidir..
sonuçta istanbulada götürsen oralarda sonuçta araştırma hastanesi...
bence uzaklarda arama tıp fakültesine götür derim...

canım eskişehirdesin niçin tıp fakültesine götürmüyorsun?
tıp fakültesi tam teşekküllü ve ilgilidir..
sonuçta istanbulada götürsen oralarda sonuçta araştırma hastanesi...
bence uzaklarda arama tıp fakültesine götür derim...

canım götürdüm ama bi sonuç alamdımki ayrıca çocuk nörolojisi
için ağustosa kladar beklemem lazım randevu ozaman veriyolar ve benim beklemeye tahammülüm kalmadı açıkçası

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

konunuzu içerik ve faydalı bilgiler almanız açısından" ortopedi" bölümüne taşıyoruz bilginize

canım götürdüm ama bi sonuç alamdımki ayrıca çocuk nörolojisi
için ağustosa kladar beklemem lazım randevu ozaman veriyolar ve benim beklemeye tahammülüm kalmadı açıkçası

anladım canım Rabbim şifasını versin...
ama anlamıyorum yaa ne demek ağustosa randevu..
insan sağlığı bu şakası mı olur..
ah bizim sağlık sistemimiz..:kızgın:
ah bizi yönetenler....:kızgın:
5 ay bu yaa 5 ay....
ne diyim canım duacınım.....
:Saruboceq:

anladım canım Rabbim şifasını versin...
ama anlamıyorum yaa ne demek ağustosa randevu..
insan sağlığı bu şakası mı olur..
ah bizim sağlık sistemimiz..:kızgın:
ah bizi yönetenler....:kızgın:
5 ay bu yaa 5 ay....
ne diyim canım duacınım.....
:Saruboceq:

canım sağolasın neyazıkki bu devlet yönetimi çok sistemsiz çalışıyor ya öleceksin yada yaşayacaksınki bakılasın

öncelikle çok geçmiş olsun.devlet hastahanelerinden sakın vazgeçmeyin istanbulda en iyi çocuk hastahanesi bakırköy yeni mahalle hastahanesidir.ordaki doktorlar muayene ettikten sonra sizi yönlendiriceklerdir.tekrar geçmiş olsun.

X