Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıkızımın boynu pişik gibi kızarıyor ve kokuyor varmı çaresi acaba..
bu arada kızım 53 günlük.boyun çevresi hep kızarık sıcakta pişik oluyor galiba.varmı başına böyle birşey gelen.ne kullanmalıyım.arada hametan sürüyorum.
biraz iri bi bebek olduğu için günlük hametan kullanıyoruz.
Ama 3-4 günde bir hakiki zeytin yağıda kullanıyoruz açıkcası.
evmizde çok sıcak pişik olmaması mümkün değil ama şükürler olsun ki yok.
bide bunu dene istersen. yada bebek yağları sen bilirsin
bizimki de küçükken boynu pişik olmuştu,hatta kanama başlamıştı.Doktor bir hafta boyunca önce ıslak bezle sil ve kurula sonra Locoid ve Canesten karıştırıp sür demişti.Bir hafta sonra da sadece Locoid sürdük,geçti.
canım sanirim pişik olan yeri sürekli tezmizlemek gerekiyor nemli bir bezle sürekli sil vee pişik kremlerinden kullan..bu sıcakta mümkün degil zaten pişik olmasi...benimkiizm 18 aylık ve sırtı tamamen pişik 2 günde bir banyo yaptırıyorum ama sanrimm oda fayda etmiyor.
benim kızımda da aynı sorun var .birde çok kusuyor ve evimiz de çok sıcak.
iki gündür sabah akşam musluğun altına tutup yıkıyorum rahatlıyor biraz yavrum.
teşekkürler arkadaşlar.kelebek bu arada bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama.ya çok emiyordur fazlasını kusuyordur yada bebeklrdede reflü olabiliyormuş mide rahatsızlığı olabilir.doktora sor istersen..
benim 3 aylık oğlumdada olduya doğduğundan beri var kızımdada olmuştu o çabuk geçmişti ama oğlumda hala var günde 2 kere temizleyip pudralıyorum bi o iyi geliyor sanki kurutuyo ama gene oluyo evi çok sıcak terliyo biraz boğazı uzamaya başlayıncaya kadar yaşicam bu sorunu malesef