Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?38 civarı oluyor. Nemli bez uygulatmıyor kendine. 3 yaşına girecek bir ay sonraKaç oluyor? Nemli bez uyguladığınız halde mi düşmüyor? Dolven verebilirsiniz. Kaç yaş ya da ay?
Benimkide 13 aylık pazartesi günü hafif ateşle götürdüm dr kan tetkiki yapıldı antibiyotik başlandı kandaki crp değeri 13.5 çıktığı için ve antibiyotik kullanmamıza rağmen bugün yine ateşlendi neden olur bu geçermi yaşayan varmı? Ne yapmak gerekir tekrar götürmeyi düşünüyorum yani antibiyotiğe rağmen neden iyileşemes
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Aynı anda başka viral bir hastalık geçiriyordur.Benimkide 13 aylık pazartesi günü hafif ateşle götürdüm dr kan tetkiki yapıldı antibiyotik başlandı kandaki crp değeri 13.5 çıktığı için ve antibiyotik kullanmamıza rağmen bugün yine ateşlendi neden olur bu geçermi yaşayan varmı? Ne yapmak gerekir tekrar götürmeyi düşünüyorum yani antibiyotiğe rağmen neden iyileşemes
Bilmiyorum çok canım sıkıldı kaç gündür böyle yani napmam gerekiyor götürsemmi yine acaba doktora napsam bilmiyorum halsizde yani bu akşam peki diş etkilermi sizce yani dişleride var çıkan hastalıkla dişmi karıştı acabaAynı anda başka viral bir hastalık geçiriyordur.
Tamamdır öyle yapayımBoğaz kızarıklığı kötü oluyor antibiyotik etki eder ama 3 gün sonra maalesef ben olsam biraz zorlardım nemli bez için hastaneye gitseniz yine nemli bezle düşmesini bekleyecekler
Doktor bir ölçek dedi. Calpol ve iburamin 4 saat arayla bir ölçek verin dedi38 yüksek ateş değildir, korkmanızı gerektirecek bir durum yok. İlacı kilosuna göre doğru doz verdiğinizden emin olun.
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
Antibiyotiğe rağmen ateşlenme durumu geçmiyorsa evet doktora götürmelisiniz tekrar. Farklı bir antibiyotik deneyebilir.Benimkide 13 aylık pazartesi günü hafif ateşle götürdüm dr kan tetkiki yapıldı antibiyotik başlandı kandaki crp değeri 13.5 çıktığı için ve antibiyotik kullanmamıza rağmen bugün yine ateşlendi neden olur bu geçermi yaşayan varmı? Ne yapmak gerekir tekrar götürmeyi düşünüyorum yani antibiyotiğe rağmen neden iyileşemes
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
Diş çıkarınca ateş çok fazla yükselmez.Bilmiyorum çok canım sıkıldı kaç gündür böyle yani napmam gerekiyor götürsemmi yine acaba doktora napsam bilmiyorum halsizde yani bu akşam peki diş etkilermi sizce yani dişleride var çıkan hastalıkla dişmi karıştı acaba
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
O zaman sık sık duş ya da bir leğen alıp sulu bir oyun gibi bir şeyler yapabilirsiniz hangisine razı olursa. Kendin yap doktorculuk oynayalım bana da yap filan is görür belki. 38 civari stabilse endiselenmeyin. Içinize sinmezse acile götürün tekrar38 civarı oluyor. Nemli bez uygulatmıyor kendine. 3 yaşına girecek bir ay sonra
Teşekkür ederim sağolunO zaman sık sık duş ya da bir leğen alıp sulu bir oyun gibi bir şeyler yapabilirsiniz hangisine razı olursa. Kendin yap doktorculuk oynayalım bana da yap filan is görür belki. 38 civari stabilse endiselenmeyin. Içinize sinmezse acile götürün tekrar
Çok yok koltuk altı hatta 36.7 çıkıyo alnı 37.9 38 arası gidip gelşyor ama halsizDiş çıkarınca ateş çok fazla yükselmez.
Calpolu kaç ml veriyorsunuz? Yeterli gelmiyor olabilir bir yaşında kızımında ateşini düşürmedi ben yarım ölçek veriyordum doktor düzenledi tam ölçekten biraz az verdirdi sonra iyi geldi bide doktora tekrar danışın belki farklı bir ateş düşürücüde denetebilir bizde aynı durumdayız benim kızım düşüyor ateşi ama 6 saat sonra tekrsr çıkıyorKızımın dün gün boyu bir şeyi yoktu gece ateşlendi doktora gittik bogazi kızarmış dedi antibiyotik ve calpol verdi. Ama ateşi düşmüyor inatci bi ateşi var ne yapabilirim başka
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Kilosu kaç bebeğinizin?Doktor bir ölçek dedi. Calpol ve iburamin 4 saat arayla bir ölçek verin dedi
10 kiloya 5 ml calpolde.
Bir ölçek veriyorum. Valla ne yapacağımı şaşırdım bi günde 4 defa gelinir mi doktoraCalpolu kaç ml veriyorsunuz? Yeterli gelmiyor olabilir bir yaşında kızımında ateşini düşürmedi ben yarım ölçek veriyordum doktor düzenledi tam ölçekten biraz az verdirdi sonra iyi geldi bide doktora tekrar danışın belki farklı bir ateş düşürücüde denetebilir bizde aynı durumdayız benim kızım düşüyor ateşi ama 6 saat sonra tekrsr çıkıyor
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Ateşin yüksekliği önemli.Bilmiyorum çok canım sıkıldı kaç gündür böyle yani napmam gerekiyor götürsemmi yine acaba doktora napsam bilmiyorum halsizde yani bu akşam peki diş etkilermi sizce yani dişleride var çıkan hastalıkla dişmi karıştı acaba
Diş ateşi 38 üzerini görmez.
Aynı zamanda hastalıkla beraber hafif ateş seyreder.
39 a kadar normal yani, 39 ve üzerine dönüşümlü ilaç, bezle soğutma, ılık duş başlanır.
Yani hiç 39 görmedik ama antibiyotik kullanıyorum pazartesiden beri yani bu zamana kadar iyileşmesi gerekmezmydi çıldırıcam artıkAteşin yüksekliği önemli.
Diş ateşi 38 üzerini görmez.
Aynı zamanda hastalıkla beraber hafif ateş seyreder.
39 a kadar normal yani, 39 ve üzerine dönüşümlü ilaç, bezle soğutma, ılık duş başlanır.