Bebek İkinci El kızımın bambu ahşap beşiği uyku setiyle birlikte satıyorum.

lalalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
231
2
68

Doğal Ahşaptır tamamen El işçiliğidir. Beşik üç ayrı parçadan oluşmaktadır.Ayak kısmı, Gövdesi ve Taç kısmı. Dayanıklıdır bebeğinizin sağlığına zarar vermez. Sallanabilme Özelliği de vardır. Sallanır olması bebeğinizin yatağında rahat etmesi ve daha kolay uykuya dalmasında yardımcı olacaktır (Stoper sayesinde sabitlenebiliyor da.) Üzerindeki cibinlik sayesinde bebeğiniz içerisinde daha da rahat olacak. Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0-1 Yaş.
Ürünün Rengi : Kahverengi
Set İçi Parçalar: •Sallanır Beşik
•Cibinlik Mekanizması
•Cibinlik
•Uyku seti (Yatak,Yastık, Çarşaf, Yan koruma yastıklar)
Ürünün Ölçüleri : Eni : 65cm Derinliği : 45 cm Boyu : 95cm Yüksekliği:120cm
Ürünün Ağırlığı : 18 Kg.

kızım yanımızda yattığı için neredeyse hiç kullanmadık 3 ya da 4 defa yatmışsa yatmıştır.
fiyat 250 TL

Eklentiler

• $bebekonfor_besik_mobilya_imalat__tekstil__gurgen_bebek_besik_stokta_2adet_varkargo_dahil_acele_e.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 151
  • $bebekonfor_besik_mobilya_imalat__tekstil__gurgen_bebek_besik_stokta_2adet_varkargo_dahil_acele_e.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 213
  • $besik_modelleri_gurgen_besik_37_20674.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 223
Harikaaaaaaaa bayildimmmm ben cok istiyodum bu besikten sonra cok kullanamiyo fln demislerdi vazgecmistim cokda pahaliydi bi ilaninizi hamileyken gorseydim hic dusunmezdiim

kısmmett :) bendee çook heves ederek aldım ama malesef yatıramadıım

eveett buda benimki :))

çok küçükte çatlağı var görün diye koydum fotoyu.

Eklentiler

• $DSC_1570.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 160
  • $DSC_1573.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 159
  • $DSC_1574.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 157
  • $DSC_1572.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 162
son fiyat 200 liradır.

Benim maddi durumum el vermiyo alamıyorum içimde kaldı bide 4-5ay kullanılabiliyor yada işte yatmıyor bebiş boşuna alınmış oluyor bi hayır yapsanız kargosunu karşılasam iç şeyiyle yollasanız geri iade ederim ne dersiniz 5-6ay sonra gönderirim geri çok hoşuma gitti pazar günü doğuma gidicemmmm bu arada

canıımm çook isterdim ama benimde hayır yapıcak durumum yok. paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum zaten. hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inş. :)

ilgilenen yokmu arkadaşlar gerçektn uygun fiyata. ankara içinden elden teslim alınabilir. son fiyat uyku setiyle birlikte 200 lira.

Ankara'nın neresinde oturuyorsunuz? Ben Yenimahalle Yunus Emre Mahallesi'ndeyim, elden teslim almak istesek nerede alabiliriz?