kızımın bagirsakları tıkandı günlerdir kakasını yapamıyor :((

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
118
İstanbul
3 yaşındaki kızımın bebekliginden beri tekrarlayan kabizligi vardı ama bi şekilde idare ediyorduk zeytinyağı içirerek falan ama artık son 5 gündür kıvranıyor kakasini tutuyor kaka acıyor diyor dün çocuk cerrahisine götürdüm 5 tane lavman ve bağırsak düzenleyici verdi 15 gün sonra kontrole çağırdı.dün akşamdan beri 2 tane lavman verdik ama yinede yapamadı kakasini bağırsaklarından sesler geliyor gaz çıkardı ama yinede yapmadı.bizde kahrolduk günlerdir çok üzgünüm daha önce böyle bişey yaşamiş olan varmı nasıl atlattiniz bu durumu benimle paylaşırsiniz çok sevinirim.

Bu aralar çok hastalandı pek bişey yemiyor ama gün içinde sürekli kuru kayısı, incir ve armut veriyorum onlarda fayda etmiyor.

Kahvaltıda ballı ekmek ve peynir öğlen köfte pilav yada tavuk akşamları sadece çorba içiyor yatana kadar da meyve yemekten çok meyve yemeği seviyor bunları da zorla yediriyorum.

canım bol bol posalı gıdalar ver muzdan patatesten uzak tut lavmanlar zaten işe yarayacaktır ama geçici bir çözüm

kalıcı olması için beslenmesine çok dikkat etmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…