Kızımın ayağı eğri

Eylul Esma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
13
5
30
Arkadaşlar merhaba kızım 10 günlük ayağında eğrilik var içe dönük başına böyle bı olay gelen var mı çok endişeleniyorum doktor masaj yap olmazsa alçıya alırız dedi nasıl bı süreç nasıl düzelecek mi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Doktora gösterin ama normal bence şuan kendi öyle yapıyor olabilir kızımında öyleydi başlarda ayagı eğri sandım bir ay sonra falan geçti yani normal durmaya başladı kendisi öyle yapıyormuş ama siz gene de doktora gittiğinizde gösterin her bebekte aynı olmayabilir

Yeğenimde de vardi, doktorlar masaj önermislerdi. Düzenli yaptilar. Şimdi 3 yasinda hicbir sorun yok

Arkadaşlar merhaba kızım 10 günlük ayağında eğrilik var içe dönük başına böyle bı olay gelen var mı çok endişeleniyorum doktor masaj yap olmazsa alçıya alırız dedi nasıl bı süreç nasıl düzelecek mi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Bende bebekliğimde vardı :KK70: 1 yaşına kadarr. Annem hep masaja götürdü. Sağolsun sayesinde maniken gibi kız oldum )))

Benim kiziminda donuktu, diz kapaklarindan (ic kisimdan) ayak bileklerine dogru ters yonlu masaj yapa yapa duzelttim, egriligin ters yonune dogru.

Zaten duzelmezse, alciya alinip duzeltiliyor, eger gebelik kontrolleri sirasinda ultrasonda dikkat ceken bir egrilik degildiyse sorun cikmiyor rahat olun.

Doktora gösterin ama normal bence şuan kendi öyle yapıyor olabilir kızımında öyleydi başlarda ayagı eğri sandım bir ay sonra falan geçti yani normal durmaya başladı kendisi öyle yapıyormuş ama siz gene de doktora gittiğinizde gösterin her bebekte aynı olmayabili

Benim kiziminda donuktu, diz kapaklarindan (ic kisimdan) ayak bileklerine dogru ters yonlu masaj yapa yapa duzelttim, egriligin ters yonune dogru.

Zaten duzelmezse, alciya alinip duzeltiliyor, eger gebelik kontrolleri sirasinda ultrasonda dikkat ceken bir egrilik degildiyse sorun cikmiyor rahat olun.
Gebelik sirasinda hiç söylemediler doguduktan sonra doktorlar söyledi aynı şekilde ters yönde masaj yapın dediler teşekkürler yorumunuz için biraz rahatladım inşallah iki hafta sonra kontrolde tam duzelmis olur

X