arkadaşlar sağolun sizden cevap beklerken ateşini tekrar ölçtüm kızımın 39.4 hemen hastaneye gittik allahtan yakın allah razı olsun babacığımdan hemen götürdü doktor muayne etti bogazında iltihap olmuş yediklerini sordu farklı besin kullandınmı diye bende evet pazartesi günü kan ilaçına başladık dedim ondan olmuştur hemen kes bi daha verme dedi acilde ağızdan ateş düşürücü bide bacagına igne yaptılar 7 günlük antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi şuan iyi kuzum normale döndü daha yenii uyudu he bu arada kan ilacınıda sağlık ocagına kg boy ölçümü için götürmüştüm ordan verdiler bunu kullancaksın diye ben şimdi nedim bunlara
arkadaşlar sağolun sizden cevap beklerken ateşini tekrar ölçtüm kızımın 39.4 hemen hastaneye gittik allahtan yakın allah razı olsun babacığımdan hemen götürdü doktor muayne etti bogazında iltihap olmuş yediklerini sordu farklı besin kullandınmı diye bende evet pazartesi günü kan ilaçına başladık dedim ondan olmuştur hemen kes bi daha verme dedi acilde ağızdan ateş düşürücü bide bacagına igne yaptılar 7 günlük antibiyotik ve ateş düşürücü şurup verdi şuan iyi kuzum normale döndü daha yenii uyudu he bu arada kan ilacınıda sağlık ocagına kg boy ölçümü için götürmüştüm ordan verdiler bunu kullancaksın diye ben şimdi nedim bunlara
Bebeto, tam yazacaktım ki yüksek ihtimalde bebeğin üst solunum enfeksiyonu vardır ki sen doktora gittiği yazdın. Çok geçmiş olsun.
Ama doktorun kan ilaçını kes demesini hiç bir anlam veremiyorum, arkadaşım.
Doktor böyle yapmış, böyle demiş saçma şeyler okuyunca, bebeklerimizi kimlere emanet ediyoruz diye çok düşünüyorum.
Enfeksiyon, vucudda bir virüs veya bir bakteri girdiği demektir. Vucudumuz bakteri ile savaştığı için ateş yapıyor.
Sen bebeğe verdin kan ilaçını,bakteri veya virüsle ne alakası var acaba ? Bu kadar saçma birşey olur mu ? Kan ilaç ile hiç bir alakası yok, arkadaşım. Bebeğin bir yerde mikrop kapmış veya soğuk almış.
Ben birşey daha eklemek istiyorum. Bebeğiniz ateşliyken asla soğuk suyun altında sokmayın. Bebeğe şok yapar ve ozaman havale geçirir. ( nedeni açıklamak için biraz uzun, yazmadım). Ilık su olmalı, bebeto yaptı gibi. Sirke kullanmayınız, kemir erimesi yapar.
Bebeklerimiz Allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?