• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kizimin arabasi taşima koltuğu hazir

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
Slm kizlar bende allah kismet ederse 04-subat gibi doğum yapacagim...kizimin cogu seyi hazir gibi..bu haftada bebek arabasini aldik...chicco ct 02 travel set..yaninda telsiz ve iyonlu buhar makinasida hediyeli..cok uyguna aldik tavsiye ederim..bu arada ayni araba tasima koltugundan eltim kizina aldi kirmizisini ben oyüzden turkuazli aldim....kizim için nasil olur...erkek bebek arabasi gibimi duruyor acaba..gerci chicco magzasinda en cok satan renk buymus kiz içinde cok alinn renkmiş.unisex

ilk yazan benim :))
cok güzellmis cnm ALLAHIM SAGLIKLI MUTLU günlerde kullanmak nasip etsin canim

canım allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
eşyalarıda hayırlı olsun

Daha çok erken bence araba için .Yeğenim başını arabanın bir yerine sürekli çarpıyordu bizde iade ettik . ( Chicco markaydı )Yeni alındığı için sorun olmadı .Kullandıkça kullanılabilirliği öne çıkan ürünler bunlar çünkü yinede güle güle kullan.

Güle güle kullan canım bende bakdım bu gün senin aldığın modelin krem rengi ağırlıklı olanıda vardı çok güzel bir renkdi değiştirme şansın varsa hoş bir renkdi benim bebekde kız o rengi düşünebilirim ama ben çok kararsız kaldım chicconun yine ct 0.5 evolation modeli var onun sürümü daha kolay geldi bana araba koltuğunuda ayrı alırım diye düşündüm bilmiyorum mantıksızmı düşünüyoum ama benimkide ocak doğumlu olacak inşallah zaten kışın bebek arabası kullanmayacağım yazında 6 aylık olacak puset tarzı bebek arabalarını açmak kapatmak sürmek çok daha kolay bu benim bahsettiğim modelde hafifdi bunların tümünden bende çok kararsızım o nedenle fikri olan kullanan memnun kalmayan ne bileyim yanlış birşey almak istemem paylaşırsanız sevinirim.

hayırlı günlerde kullansın kuzucuğun...
sen alışverişi tamamlamışın valla bende hala tık yokkk:))

iyi günlerde kullansın bebişin inşallah bende bu modelin sadece taşıma koltuğunu aldım set halinde düşündük ama bebişler kışın doğucak hemen kullanılmaz diye ben istemedim ihtiyaç olduğu zaman almayı düşünüyorum ama doğru seçim yapmışsın gerçekten çok keliteli bir ürün oldukça kullanışlı gittiğim mağaz<ada okadar çok ürün vardıki aralarında en konforlu olan bu set bendeki düz bej rengi hem kız bebeğe hem erkeğe uyar

canım güle güle gezdir bebeğini :) çok güzelmiş.bende kızda sadece pembe erkekte sadece mavi olacak kuralına karşıyım ne o öyle.bence kızdada erkektede her renk kullanılmalı.nede olsa onlar daha melek ve meleklere her renk yakışır :)

499 ytl idi yanında chicco buhar makinası hediye birde chikko telsiz hediye....vede 500 ytl üzeri alışverişe %8 indirim vardı...bende 500 ytl gecsin diye 9.5 ytl ye uni baby yeni dgan ıslak mendil aldım....araba+tasıma koltugu+buhar makinası+telsiz+3'lü paket ıslak mendil %8 indirimle 468 ytl ye geldi...dısarıda tek araba ve tasıma koltugu 550 ytl....alıcaksanız kacırmayın....ben aslında 700 ytl jave ispanyol markası bi model vardı onu alıyordum 2'li set oda mama sandalyesi hediyeliydi.zaten mama sandalyesini 1 yasından sonra kullanıyorsun...o jave markalı ürünü nette arastırıken chicconun bu kampanyasını gördüm....zaten buhar makinası ve telsiz alıcaktım mantıklı geldi aldık..gerçi içimde kalmadı değil diğerinde....neyse artık buda güzel...

canim aklinda bulunsun bilmiyorum turkiyede anneler yapiyormu.Senin gibi bebek arabasi ve oto kolugu ayni olanlar araba koltuklarini direk bebek arabasina monte edebiliyorlar.Arabadan cikarip oto koltugunu bebek arabsina sana bakicak sekilde yerlestirebilirsin boylece ilk 6 aya kadar gayet rahat bir sekilde gezdirisin ustelik bebek arabasindan cikar oto koltuguna yerlesti derdide olmuyor.

evet canım zaten türkiyedede bu sekilde kullanılıyor..tesekkür ederim yinede

arabamı değiştirdim cok agır geldi şimdi bunları altım yine travel set puset ve tasıma koltugu

inşallah sağlıcakla gelir kucağına bende almıştım 5 ayda herşeyi ama kullanmaları nasip olmadı ikizlerimin kızlar ne olur acele etmeyin bir daha hamile kalırsam hepsini doğduktan sonra tek çorap bile almıcam.... hepinize hayırlı doğumlar..

iyi günlerde kullansın bebişin inşallah bende bu modelin sadece taşıma koltuğunu aldım set halinde düşündük ama bebişler kışın doğucak hemen kullanılmaz diye ben istemedim ihtiyaç olduğu zaman almayı düşünüyorum ama doğru seçim yapmışsın gerçekten çok keliteli bir ürün oldukça kullanışlı gittiğim mağaz<ada okadar çok ürün vardıki aralarında en konforlu olan bu set bendeki düz bej rengi hem kız bebeğe hem erkeğe uyar

canım cahilliğimi hoş gör ama kışın bebek arabası kullanmayacaz mı :utangac:

canım cahilliğimi hoş gör ama kışın bebek arabası kullanmayacaz mı :utangac:

estafurullah ne cahilliği şubatta doğum yapacağımız için ilk aylar genelde bebek arabası kullanamam diye düşündüm port bebe daha kullanışlı olur gibi geliyor yaza doğru bebişler biraz büyür bende ozaman bakarım diye düşünüyorum

hımm haklısın aslında karda kışta bebek arabası sürülür mü ahh ahh hiç bişey bilmiorum nasıl bakıcam bu bebeğe senağlama

Back