Kızımın alnındaki beyazlama

Serpito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
342
0
26
Gaziantep
merhaba 16 aylık bir kızım var doğduğun da alnında belli belirsiz olan beyaz çizik gibi bişi vardı leke mi desem ne desem bilemedim ben farketmedim açıkçası annem farketmiş doktora söledik sölüyelim derken kız büyüdü ve alnında ki leke gibi şeyde büyüdü araştırdık biraz vitiligo dan korktuk ama o deilmiş hangi doktora gittiysek farklı bişi söledi kimi güneş kremi kullan dedi kimi kan tahlili yaptı vitamin demir bilmem ne eksikliği var ondan olabilir dedi ilaç kullandık gene bş değişim yok . ama şunda hemfikirle vitiligo deilmiş çok şükür. şimdi leke ne büyüyo ne de küçülüyo olduğu gibi duruyo bi ara daha az belirgindi şimdi biraz daha belirginleşmiş geliyor . konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen ....!

Fotoğraf eklesen daha çok fikir veren olur sadece o bölgenin fotosunu eklesen nasıl birşey olduğunu anlayamadım ben.

haklısınız yüklüyorum hemen farkettiyseniz fotoğrafta alnının sağ tarafında normalde solda

Bunun gibi bir beyazlık benim yiğeniminde kolunda vardı doğuştan ve büyüdükçe beyazlıkta hafif büyüdü dr o doğum lekesi o bölgenin renk pigmentleri ile ilgili düzelmez ama bir zararıda yok demiş.

Senin kızındakide öyle gibi göründü bana ama yinede bir kaç dr a daha göster için rahat etsin.

yaa sorma kaç dr a götürdüm antep te ankarada kıbrıs ta ama hepsi farklı bişi söledi ama zararı olmadığını da sölediler ben geçsin istediim ama işte geçmez dedi ler

yaa sorma kaç dr a götürdüm antep te ankarada kıbrıs ta ama hepsi farklı bişi söledi ama zararı olmadığını da sölediler ben geçsin istediim ama işte geçmez dedi ler

Canım benim bildiğim geçmiyormuş ama büyüdüğünde makyajla kapatır çok şükür sağlığına bir zararı yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…