Doğuma Hazırlık Kızımın adını koyalım mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

durutella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
100
2
Kızlar ada ve tanem arasında karar veremiyoruz yardımlarınızı yada önerilerinizi bekliyorum

Bence mira ya da mila çok güzel isimler düşün istersen bir tatlım ilk çocuğun mira ya da mila oldu diyelim 2. de kız olursa mila ya da mira koyarsın ablasının ismini kıskanmamış olur

Kafan mi karisti yoksa isimlerimi begenmedin anlamli bisey istiyosan dur bakcam bulcam sana guzel isimler sonucta bebegin geleceginide etkiliyo
Ömür boyu tasıcak sonuçta bu gelince aklıma karar veremiyorum bide anlamlı bişi istiyorum ilk kızım duru memnunum yani anlamlı sonucta

Ada ismine karar verdik peki yanına bişi koyalım mi koyarsak ne olsun yada sadece ada mi kalsın bu arada ilk kızım duru tekrar belirteyim önerileri bekliyorum hanımlar yardım yardım yardımmm :)

Kusura bakmayin konunuzla alakasiz ama ishal olmusum ne yapmaliyim

bence tanem çok yapay duruyor ada da şu sıralar çok fazla duyuyoruz bence başka bir isim düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…