• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kızımın 17-24 numaralar arası ev terlikleri patikleri

carpelumina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
389
1
116
Kocaeli
$image.jpg
En üstteki 17 numara, uğur böcekli 18 numara, beyaz 19 numara, açık pembe 18 numara, önü minnieli 17 numara. Adeti 5 TL

$image.jpg
17-18 numara 7TL

$image.jpg $image.jpg
İkisi de 17 numara, tavşanlı pembe chicco marka 10 tl, kangurulu Avustralyadan hediye 10 TL

$image.jpg
18 numara mothercare marka 7 TL

$image.jpg
Twiggy marka 19 numara 10 TL

$image.jpg $image.jpg
İkisi de 20 numara, mavi olan mothercare marka 10 TL, gri olan 5TL

$image.jpg
20-21 numara 3 TL

$image.jpg
21 numara 5 TL

$image.jpg
Gezer marka 22 numara 5TL

$image.jpg
Mor renk (fotoğrafta lacivert gibi çıkmış ama tamamen mor renk) 22-23 numara 5 TL

$image.jpg
Gezer marka 23 numara 5 TL

$image.jpg
23 numara 7 TL

$image.jpg
Lisanslı ürün 24 numara 10 TL

$image.jpg
24 numara 5 TL

Satışı gerçekleşen ürünlerimiz

Gezer marka mor 22 numara panduf
beyaz inekli 21 numara patik
Twiggy marka köpekli 19 numara patik

Alanlara hayırlı olsun

SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

BU KADAR TEMİZ VE KALİTELİ ÜRÜNÜ BAŞKA YERDE BULAMAZSINIZ

Beyaz inekli ile gezer zürafalıyı beğendim elden alabileceğim bir yerdeyseniz alırım yoksa bir o kadar daha kargo tutuyor kızım olsaydı daha çok şey alırdım ama...

merhaba, özel mesaj hakkınız olmadığından dolayı buradan bilgi almak istedim,yardımcı olursanız çok sevinirim.
oğluma ortapedik ayakkabı lazım, yürüyüşünde sıkıntı var.
paqpa marka ürünleri netten beğendim , sizin de sattığınız ürünler arasında bu markayı gördüm.
paqpa ortapedik bir ürün mü, tavsiye eder misiniz, siz netten mi aldınız, görerek mi aldınız?

Elden alabilme şansın olsaydı alırdım ama alanlara hayırlı olsun iyi satışlar hepsi çok güzel çok zevklisiniz

merhaba, özel mesaj hakkınız olmadığından dolayı buradan bilgi almak istedim,yardımcı olursanız çok sevinirim.
oğluma ortapedik ayakkabı lazım, yürüyüşünde sıkıntı var.
paqpa marka ürünleri netten beğendim , sizin de sattığınız ürünler arasında bu markayı gördüm.
paqpa ortapedik bir ürün mü, tavsiye eder misiniz, siz netten mi aldınız, görerek mi aldınız?

Çoook memnun kaldık biz, sadece kalıpları biraz dar, benim kızımın ayakları zarif olduğu için çok rahat ettik, ama tombul ayaklar için nasıl olur bir fikrim yok, ben görerek aldım, bence kesinlikle görerek almak lazım, tavsiye ederim..

Satışı gerçekleşen ürünlerimiz

Gezer marka mor 22 numara panduf
Gri fareli 20 numara patik
Twiggy marka köpekli 19 numara patik

Alanlara hayırlı olsun

Bunların dışındakiler hala satıştadır

SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

BU KADAR TEMİZ VE KALİTELİ ÜRÜNÜ BAŞKA YERDE BULAMAZSINIZ

Back