kızımı zorla emziriorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi for
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

for

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
9
0
36
İstanbul
iki aylık kızım var..her gün zorla eziriyorum yoruldum artık..mama vermek yada biberon kullanmakta istemiyorum..gögüs pedi kullanıyodum belki kokuodur die onuda kullanmıorum emzirmeden önce göğsümü yıkıyıp veriyorum yinede zorla emiyo..ne yapmam gerekiyo lütfe yardımcı olun

canım allah kolaylık versin
benim oğlumda böyleydi çok iyi biliyorum anlıyorum seni şuan
ben inatla zorlada olsa emzirdim 15 ay
anne sütünün tadı yediklerimizden etkilenirmiş,öncelikle buna dikkat et
ne bileyim muz ye tatlı ye hani tadı güzel olacak şeylerden tüket bir dene bunu

benimki de zorla alırdı ağzına,
gezdire gezdire ayakta emzirirdim
bazen uyku esnasında verirdim bazen fön makinasını çalıştırırdım onun sesinde mest olurdu oğlum öyle verirdim
ben inat ettim çünkü anne sütü kadar iyi bişey yok en azından ilk 6 ay
sonra ben ek gıdaya geçtim 7 aydan sonra
işe başlayınca geceleri emzirmeye başladım inanırmısın bu defada oğlum sürekli emmek istedi
bende çok araştırdım çok şey okudum bu konuda
ama bir tek bulduğum anne sütünün tadı bazen tuzlu acı olabilirmiş buda yediklerimizden oluyormuş
ne kadar doğru bilemiyorum ama ben oğlumdaki bu durumu ilk 7 ay yaşadım sonra düzeldik
allah kolaylık versin canım

emmeyi bırakmasından çok korkuyorum..inş en kısa zamanda geçer bu durum çok üzülüyorum..çok tşk ederim tavsiyelerini dikkate alcam

canım korkma beni kızımda öyleydi bu aylarda oluyor kısa zamanda geçiyo mamaya alıştırma ben ayağımda sallayıp uyutuyordum uyku sersemliğiyle emiyodu

kuzenimin kızı da sadece uyurken emiyor. benimki de gündüz bir sıkıntı yok, gece uyumadan önce 3 dk. emmiyor sonra huzursuzlanıp uyumak istiyor, ağzıan alıp alıp bırakıyor, çekiyor, ısırıyor ben de ayağımda hafif sallıyorum, uyuyor, sonra emziriyorum. öyle yatırırsam da zaten uyanıp meme istiyor.

ay bu bebişler bi acayipler, hepsinin türlü türlü huyları var. nasıl kimden öğreniyorlar bilmem...

siz de bence emmesi için yöntemler deneyin, süt emdikçe geliyor. mesela uykusunda emmeyen bebek görmedim, uykusunda deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…