Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesikızımı yatağında uyumaya nasıl alıştırabilirim? yardım lütfen..hep pusette uyuyoorr:(
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar..18 aylık bir kızım var ve pusetiyle dolaştırılınca uyuyabiliyo ancak..bebekken memeydi kucakta pış pış falan uyuyodu bişekilde..memeyi 13,5 aylıkken kendi kesti gece uyutmak problem olmaya başladı..uyku için pusetine yatırıp gezdirmek zorunda kaldım..memeyi kesince nasıl uyutacagımı bilemedimki..şimdi kızım büyüdü artık ve çook üzülüyorum ve çooooooooooookkkkkkkkkk pişmanım bu şekilde uyumaya alıştırdığım ve buna alıştığı için..simdi nerdeyse bütün gece pusetinde yatıyo yavrum..12 den önce uyumuyo zaten..evde dolaş dolaş uyuyo..bi 15 dk sonra falan alıp yatagına koyuyorum derin uykuda oluyo uyanmıyo yatağına koyarken..2 saat sonra gene aglayarak uyanıyo..pusetini gösteriyo mecbur ona koyup yine dolaş dolaş evde..uyuyo..yatağına koyarken uyanıyo..bu yüzden karışamıyorumda yatıyo öyle pusette sabaha kadar..sonrada zaten bin kere uyanıyo her seferinde evde dolaşarak tekrar dalıyo uykuya..yavrum o pusetinde ne dönebiliyo ne bi hareket edebiliyo..zaten 8000 kere uyanıyo..muhtemelen artık sırtımı agrıyo biyerimi uyuşuyo neyse artık deliksiz uyuyamıyoda..bide azı dişleri çıkıyo çok üzülüyorum..gene uyansın bin kere de en azından uyudugu zamanlarda rahat yatagında uyusa yavrum.. pusette uyumaya alışan bebişiniz varmı? nasıl vazgeçirdiniz naptınız..çok yardıma ihtiyacım var..
benim oğlum da emerken uyuyor bazen de babası omzunda gezdirerek uyutuyor. kendi kendine nasıl uyur diye, uzman tv deki cevapları dinledim. 3 gün beşiğinde ağlasın, kendi kendine uyumaya alışır diyor. 1 kez denedim, o kadar çok ağladı ki, kıyamadım.
johnson baby'nin uyku getiren duş jeli ve bebek yağı var, onlar işe yarar mı acaba. bizimki de emmeyi bıraktığında nasıl uyutacağımızı şaşırırız.
sagol canım..baktım ama moralim bozuldu kemikleşmişse diyo düzensizlik aglatmak gerekebilir diyo..bide 8 aylık falansa diyo..benimki 18 aylık..öylede yatagına iyice sinir olacak hiç uyumak istemeyecek orda..ooff allahım ((((((((((( bilinçsizlik işte............................. muhtemelen babasını da benide pusette dolaşarak uyuyoruz sanıyo..uyku öyle olur sanıyo..bebeklerini koyuyo pusete neenn neeenn ee eee diye kendide dolanıyo evde..manevralarıda sorunsuzca yapıyo koca pusete yön verebiliyo:) onu gezdirdiğimiz güzergahta o da bebeklerini eee eee diye diye gezdiriyo..galiba evde o pusetle 15 km falan yol tepmişizdir...
inanki çok zor oluyo meme işi kolaymış çookk..öyle kala kaldım ben eşime diyorum nasıl uyuyacak o bana diyo nasıl uyuyacak..ayağımda da denemiştim bi ara..onda da sersemliyo bebek ve büyüdükçe sallamanın siddeti de artar dediler o da başka bi dert zaten sallamakta iyi değil..
Ah canım aynı sorunun benzeride bizde var... Benim kızım ayakta sallanarak uyuyo. Sonrada yerde yatak döşek serili bırakıyom yere öyle uyuyo. Yerine yatırdımmı uyanıyo. Nasıl alıştırcam yatağına bilmiyorum. Zaten gece 2 3 kez uyanıyo süt içiyo biberonla..... 10 aylık kızım. Uzman tv yi bende dinledim ağlatmak gerek diyo ama hiç bana göre değil. Yapamam yani. İlla ağlata ağlatamı alıştırcaz yatağına... Busefer yataığndan soğucak çocuk. Bizde aylardır yerde debelleniyoz kızımla. Artık heryerimiz tutuldu yerde yatmaktan. Yataığmda eşimle yatmayı özledik. Ama kızımada kıyamıyorum..... Neolcak bu halimiz.....
Siz aslinda cok gec kalmis sayilmazsiniz bence..10 aylik daha kucuk..bence baslayin bi yerden akli erince onun istedigini yapmama gibi bi luksunuz olmuyo:)ama sizinde sut icin uyaniyo sonra iste nasil dalacak geri..asil dert olan o.. ((
Benim kızım salonda yerde yatmak istiyor. gece uyanıyor bir daha salonu gösteriyor. sonra da babasını çağırıyor. bebeğne sarılıyor, süt içiyor ve uyuyor. yatağına koyuyoruz 1 saat geçmeden uyanıyor. ve yerde olunca tüm odayı dolaşıyor böylece sürekli hasta... hep öksürüyor. of yaaa
Üstünden on yıl geçmiş ama ne yaptınız bu konuda çok merak ediyorum, bizimki de pusette uyuyor şimdilik çok şikayetçi değilim çünkü gece uyanınca emzirerek uyutuyorum ama memeyi bırakınca ne olacak kara kara düşünüyorum.