Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
18 ay emzirdim artık kesmem gerektiğini düşünüyorum limon sürdüm iğrendi ama aklına geldikçe istiyor vermediğimde ortalığı ayağa kaldırıyor istahsız bır cocuk olduğu ıçın sadece keyfı değil karnını doyurmak ıçınde emıyor o yuzden cok duskun bır fıkrı olan varmı
sutten kesmeyı dusunursen kesemezsın :) bır anda kestın kestın kesemedın ısın zor.benım anımı anlatayım sutten kesmeyı dusunuyorum benımde bebegım ıstahsız bır bebektı.daha da cıok zayıflar dıye ıcıme sınmıyordu bırgun esımle dısarı gezmeye cıktık bebk annemde ya bızde felekten bı gun calalım dedık:)bıraz alkol alınca sutumden bebege gecmesın dıye ogun vermedım bır daha da ıstemedı .sende eger kesmek ıstıyorsan gogusune bırsey sürmene gerek yok gogusunun kokusunu almasın yeter bebege.kestıkten sonrada ya sut cekme pompası al yada sırınganın ucunu kes oyle cek sutunu hemsıre onermıstı bana da karar senın..
Kaderimin efendisiyim
Kayıtlı Üye
selam canım bende kızımı 20 ay emzirmiştim.aşırı düşkündü ve ben kara kara düşünüyordum nasıl keserim diye.eltim bir yöntem ömerdi ve anında kesti memeyi bende şok olmuştum ve bi daha istememişti.yöntem biraz kötü ama olsun sakızı çiğneyip yumuşattım.2 ye böldüm yarısını bir meme ucuna yarısınıda diğer meme ucuna yapıştırdım hafif elimle yaydım yani dümdüz oldu sakız..sonra saçımın ucunda kesip sakıza yapıstırdım..meme istedi açtım ve geri geri gitti ıyyy dedi bidahada istemedi..böyle iste canım bir dene istersen ne kaybedersinki kolay gelsin...
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 ay emzirdim artık kesmem gerektiğini düşünüyorum limon sürdüm iğrendi ama aklına geldikçe istiyor vermediğimde ortalığı ayağa kaldırıyor istahsız bır cocuk olduğu ıçın sadece keyfı değil karnını doyurmak ıçınde emıyor o yuzden cok duskun bır fıkrı olan varmı
Benim de kızım 19 aylıkken, sütten kesmeye karar vermiştim, nasıl yapacağımı bilemiyordum.
tiksinmesi için meme uçlarına yara bandı kullandım. Kızım meme istedi gösterdim bak dedim, pis olmuş meme,
- anne büv olmuş dedi emmek istemedi. Sonra canım acıyor diye gelip öptü. İlk ve sonraki gün göğsümdeki süt salgısından çok ağrı çektim.
2. günün akşamı ellerimle sağabildiğim kadar sağdım.
3. gün sütten ve ağrılardan eser kalmadı. bantları da geceleri yenisiyle değiştirdim. Kızım meme isteyince de ona artık sen büyüdün. Yemeklerinin tamamını babanla yediklerimizden seçebilirsin dedim. Çok şükür hem yemesi düzeldi hem de ben rahat ettim. Darısı hayırlısıyla başınıza...:lepi:[/QUOTE]
ve şimdi 2. bebeğime 17 haftalık hamileyim.