Kızımı sivrisinek ısırdı gözleri şişti morardı yardım lütfen

svg24

sil baştan...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
472
2
3 yaşın daki kızımı dün sivri sinek ısırdı tam emin değilim yüz bölgesinde küçük kızarıklıklar var gözünün biri hiç açılmıyodu sonra biraz indi ama hafifi göz altı mor dünden beri aynı her iki gözünde var ama sol gözü baya şiş be iner idiye bekledim ama bu sabah daha fazla şimişti ne yapsam dr ma gitsem ki siz de bu gibi bir olayla karşlaştınızmı :44:
geçen yılda büyük kızıma olmuştu dokunuyomu acaba benim kızçelerime

off ya kızımı çok özledim yüzüne bakınca sanki benim bebeğim değil bebğimin yüzünün şekli değişti

Kızınızın durumu allerjik olabilir bndede yıllardır aynı problem var ama benım sıneğin soktugu yer fazla miktarda şişiyor ve uyusma yapıyor.doktora götürmenizi öneririm.

Sinekte ısırır, yakarcada ısırır, arıda sokar, yere düşer dizinide parçalar...

Ben bu yaşımda halen sinek soksa her yerim kabarıyor...

Bence endişelenmenize gerek yok.

Bu tür durumlar için basit merhemler var, doktorunuza danışınarak kullanın...

Kızınızın durumu allerjik olabilir bndede yıllardır aynı problem var ama benım sıneğin soktugu yer fazla miktarda şişiyor ve uyusma yapıyor.doktora götürmenizi öneririm.
sağol canım acile götürdüm böcek ısırması olabilir dedi şişin inmesine yardımcı ilaç verdi bir buz koymamızı önerdi ( buzu boşete yada bir beze sarılı olarak )belki uygulayan olur :))

göz olunca insan endişeleniyo malesef onun bu hali beni çok üzdü şiş gözleriyle bana bakmaya çalışıyo kıyamam ben kuzucuğuma
ilgin için sağol

sağol canım acile götürdüm böcek ısırması olabilir dedi şişin inmesine yardımcı ilaç verdi bir buz koymamızı önerdi ( buzu boşete yada bir beze sarılı olarak )belki uygulayan olur :))

doktora götrmekle iyi yapmıssın canım cocuk bu ihmale gelmez:) bende kullanıyorum şişini indrmesi için krem ama uyusuklugu gecırecek bsey veremıyor.sana önerim brde imkann varsa allerji testi yaptr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…