Bu gün moralim çok bozuk arkadaşlar ikiz annelerinin yazılarına baktım sabah. ne mutlu iki bebeklerininde fotoğraflarını koymuşlar. Sağlıklılar çok şükür. Ben niye bunları hak etmedim suçum neydiki meleğimin biri giitti diğeri sorunlar yaşıyor doğduğu andan beri savaş veriyor. Meleğimi Berenimi istiyorum yokluğu her geçen gün içimi daha fazla acıtıyor. içimde kocaman bir yumru var sanki göğsüme bastıram. Dün gece erilimin diş sıkıntısı vardı uyuyamadı geç saate kadar o dalınca biraz uyumuşum ama tedirgin bir uykuki yarı uyanık gibi. karnımda kımıldıyorlar gibi geldi sanki hala hamileyim ve kızlarımda içimde oyunlar oynuyorlar. Keşke o günlere dönsek gecenin bir yarısı sert bir hareketle irkilip uyansam ikiside sağlıklı olsalar. Meleğimi bir kere koklamak isterdim kucağımda ninni söyleyip boncuk gözlerine bakmak beril i nasıl içime çekip kokluyorsam onunda o mis gibi kokusunu içime çekmek öpmeye doyamamk. Gerçekten artık dayanamıyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama