Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kızımı anaokulumu yoksa kreşe mi göndermeliyim?

aylin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
212
1
96
Ankara
mrh kızlar 2009 ocak 15 doğumlu sizce kreşe ğöndersem ilerde okula alışma yönünden faydası olurmu ikincisi anaokulumu kreşmi aslında aklım tabiki kreş diyor ama anaokulunada ğiderse ilkokulu aynı okulda başlayacak ortama alışmış olur zorluk çekmez sınıfta diyorum ama eğitim ve ğüzellik yönünden kreşi aklımdan çıkaramıyorum offfffffffffff

Merhaba ,

Benim kızım da 2009 şubat 4 doğumlu .ben anaokuluna verdim.daha önce kreş deneyimimizde yok.okula severek gidiyor ama benden ayrılman noktasında ağlıyor.Onuda umarım aşarız diye düşünüyorum.Bence yeni eğitim sistemi gereğince anaokuluna vermek gerekiyor.Orada bakımla birlikte eğitimde sunuluyor.Kreşler daha çok oyun grupları tarzında bakım ağırlıklı.Alışmış olur diye düşünyorum.Umarım doğru olanda budur.Ben o düşünceyle anaokuluna verdim.

Sevgiler.

slm benm kızım 2009 mart doğumlu anaokuluna almadılar kreşe verdim ama gitmek istemiyor sizin gönderdiğinz anaokulu devlet mi özel mi bana biraz bilgi verirrmisinz

anaokuluyla anasınıfını birbirine karıstırmayın!!!
anaokulu devletin ayrı bahce içerisine koydugu tek ya da iki katlı olan yemekhanesi oyun parkı bilmem nesi olan yani özel kreş dediğiniz yerlerin devlet versiyonudur.3 yaştan başlar 5.5 yaşa kadar sınıfları olur.bazılarının bebek sınıfları bile olabilir bu ruhsatlarıyla alakalıdır.
anasınfıı ilkokula hazırlama maksadı güden 48 ay ile 66 ay arası cocukların gidebildiği yerdir. buraların hepsi oyun agırlıklıdır ancak tabiki anasınıfında okuma yazmaya hazırlık olması için çizgi calısmaları ya da benzer etkinliklere fazlaca yer verilir.
yani bu durumda sizin 2009 lu cocuklarınızın anasınıfına gitme sansı zaten yok...48 aylık olmadan anasınıfına gidemezler.devletin anaokullarına basvurun oralarda uygun yaş grupları vardır...

devletin özel anaokuluna verdim..
2009 mayıs doğumlu benim oğlum..
ayda 85 tl ödüyorum..
çok memnunum..
sınıfın en küçüğü benim oğlum ama öğretmenimiz çok yardımcı oluyor..

15 gün boyunca koşa koşa gittik ama son 3 gün biraz ağladı gerçi öksürük ve halsizliği vardı ben ona bağladım..
bakalım yarın napıcak çok merak ediyorum...

arkadaşım hangi anaokulu ben izmirdeyim ve kızım 2009 ocak doğumlu bende devlet anaokulu arıyorum fakat servis olması şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…