Davranış Bozuklukları Kızımdan babası ve ben şiddet görüyoruz acaba neden

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
kızlar benimkide bugün yine terör saçtı heryer pat pat küt küt çıldırcam yaa eline ne geçerse fırlatıyoo bide bi gülüyoo kendini yerlere atıyoo yok anam yanından kalksam oynamayıda bıraksam olmuyoo yine oo bildigini okuyoo yaptı atı altınıda degiştiriken kırk takla atıyoz aglaya aglayaa degiştieriyom bide benim kız az aglasın hemen morarıyoo çıldırcam bu kzıımdaki sinir benim sinirlerimi bozuyoo öyle morarıp aglıyoo seside çıkmıoo çok korkuyorum çocuguma bişiy olacak diyee doktoruna sormıuştum aglarken morarmasını bazı çocukalarda oluyo dedii korkma dedi bende salıyorum kızm diye düzelio yaa inanın bu kzıı böyle görünce başka çocuk istemiyorum katlanacagımı sanmıyorumm

Benim oğlumda 13 aylık o da aynı yapıyor aklına gelince vuruyor en çokta oyun oynarken saçımı çekiyor ve benim verdiğim tepki hoşuna gidiyor...bi akşam işten geldim epeyde bi yorgundam yine saçlarımı çekiyordu canım gerçekten çok acıdı artık dayanamadım canım acıyor dedim bak saç çekilince böle acır diye onun saçını hafifçe çektim...yüzünü buruşturdu ...işt böle oluyor dedim....şimdi ara sıra yine yapıyor ama uff acıdı diyince ben kendi saçını tutuyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…