bir hafta önce akşam saatlerinde,3,5 yaşındaki kızımın önce yüzünde sonra vücudunda birden bire döküntüler çıkmaya başladı.endişelendik ve hemen acile gittik,doktor alerji (ürtiker) olduğunu söyledi.zyrtec diye bi şurup ve bi jel verdi,bikaç gün kullandık geçmeyince tekrar gittik,bu sefer şurubu değiştirdi.onuda üçgündür kullanıyoruz ama değişen bişey yok.döküntüler birden çoğalıyor bi süre kalıyor sonra biraz sönmeye başlıyor,derken tekrar artıyor,bu böyle devam edip gidiyor.ve ilk başta kaşıntı yoktu ama iki gündür kaşıntıda eklendi hatır hutur kaşınıyor çocuk,sürekli jel sürüp duruyoruz.ama kızıma değişik bişey vermedim ve değişik bi ortamdada bulunmadı,neden oldu anlayamıyorum.iştahlı bi çocuk ve bu yaşa kadar bi sürü şey yedi,o herzaman yediği şeylerden birinin alerji yapma ihtimali varmı acaba ? hangi yediğini kesip test edicem bilemiyorum.alerji hastanesi ve üniversite hastanesine götüreceğiz artık.hiç geçmeyecek gibi geliyor sanki,aranızda böyle bişey yaşayıp şimdi normale dönen varmı? açıkcası morale ihtiyacım var,güzel kızımı böyle kıpkırmızı ve kaşınırken görmek beni çok üzüyor