Merhaba,bende 3.5 yaşındayken idrar yolları enfeksiyonu olmuşum,uzun yıllar bununla ilgili tedavi gördüm(çapa tıp-nefrolojide),benimkide devamlı tekrarlıyordu,idrar tahlillerim hep temiz çıkardı,idrar kültürümde lökosit tavan yapardı,kaçak varmı diye baktılar kaç defa ama yoktu,antibiyotikler banamısın demiyordu,o zamanlar iğne tedavisi olurdum,10 tane falan iğne olurdum,kültür temiiz çıkardı,aradan bir ay geçerdi yine tahlile giderdim yine aynı şey,bende eklem ağrısı olurdu çok fazla,böbrek ağrısı hiç çekmedim,devamlı antibiyotik kullanmaktan zamanla yaşıtlarıma göre gelişimimde geride kalmıştı,fazla uzatmadan kızınız devamlı su içsin,tuvaleti geldiğinde tutmasın,benimki entresan bi şekilde kendiliğinden geçti,başka bir ilr taşındık ve ist.çok fazla gelememeye başladım,tedavm sekteye uğradı,bu sırada ergenlğe falan girdim,doktorlar ergenliktede geçebileceğini söylemişlerdi,ve tahlillerim hep temiz çıktı çok şükür,darısı başınıza,kendinizi çok yıpratmamaya çalışın,emin olunki kızınız sizden çok daha mutsuz durumdadır.