• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimda idrar yolu enfeksiyonu

Nehirim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
262
67
98
36
Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim, 4 yasindaki kizimin rutin idrar tahlili kontrolünde idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor. Antibiyotik verdi. Ama kizimin hiçbir şikayeti yok enfeksiyon ile ilgili. Bir belirtisi de yok. Böyle bir şey mümkün mü veya tahlilin yanlış çıkmış olma durumu olabilir mi.

4 yaşında belki varsa da derdi söylemiyordur. bir de idrar yolu enfeksiyonu sinsice yaklaşır. bol bol su içirin kızınıza ayaklarını sıcak tutun.

4 yaşında belki varsa da derdi söylemiyordur. bir de idrar yolu enfeksiyonu sinsice yaklaşır. bol bol su içirin kızınıza ayaklarını sıcak tutun.
Aynen ben de bol bol su iciriyorum şuan. Belki de dediğiniz gbi hiç söylemiyor ve biz de fark etmedik o yüzden. Tek belirttiği poposunu kasındigiydi bu yüzden gittik hatta. Teşekkür ederim cevabiniz için de. Ayaklarını sıcak tutmak da mi önemliymiş. Bilmiyordum

Aynen ben de bol bol su iciriyorum şuan. Belki de dediğiniz gbi hiç söylemiyor ve biz de fark etmedik o yüzden. Tek belirttiği poposunu kasındigiydi bu yüzden gittik hatta. Teşekkür ederim cevabiniz için de. Ayaklarını sıcak tutmak da mi önemliymiş. Bilmiyordum
rica ederim evet ayaklardan üşütünce daha çok görülüyor sıcak tutmak gerekiyor

Back