Merhaba, 2014 doğumlu oğlumun göz kapağındaki düşüklüğü 3 aylıkken farketmiştim. O zamandan beri düzenli olarak Dünya Göz Hastanesine ( İstanbul Pendikteki ) kontrole gittik. Göz kapağı, gözbebeğini tam olarak örtmediği için 6 yaşına kadar bekliyor doktorlar, yada göz bozukluğuna, göz tembelliğine neden oluyorsa belli bir dereceye gelmesini bekliyorlar. Bizde bozuklukta vardı. Tembellik oluşmaması için 5 yaşına kadar hergün 1 saat kapama yaptık. Ben artık okulada başlamak üzere olduğu için daha fazla beklemek istemediğimden dolayı başka hastane ve doktor araştırmaya başladım. Bu arada Beyoğlu Kuledibi Göz Eğitim Araştırma hastanesini çok övdüler. Randevu alamadık tabii aşırı dolu. Zar zor randevu alıp Oküloplasti bölümünde kontrollere başladık. Tam 1 sene sonrasına ameliyat için randevu verdiler. Araya pandemi girdi filan derken okula başlamadan ameliyatını oldu çok şükür. Kesinlikle korkulacak bir ameliyat değil, gözü kapatmadılar bile. Ameliyattan çıktı, 1 saat bekledik narkozu iyice geçsin diye. Daha sonrasında aynı gün 2 3 saat içinde taburcu oldu. Şu an senede 1 kere kontrole gidiyoruz artık.