Kızımda bu belirtiler var, eşcinsel olabilir mi?

gulben670

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
11
0
1
41
İyi akşamlar. Öncelikle şunu belirteyim ki, ben bi anneyim ve ne olursa olsun kızımın arkasındayım!
Eskiden çok şüphelenmezdim, tarzı biraz erkeksiydi ama tavırlarının, lisede falan erkeklerle adının anılmamasının sebebinin sadece ağırbaşlı, ne yaptığını bilen bi kız olduğundan kaynaklı olduğunu sanıyordum.
18 yaşında, üni 1. sınıf öğrencisi. Onların üniversitelerinde diğer sınıftan büyük yaşta (35-36 yaşında galiba) bi kadın var. Bi şekilde tanışmışlar, selamlaşma falan var aralarında çok yakın değiller. Bi de kadının instagram'ı var galiba kızımda. Ben de gördüm o kadını bi kere, konuşması, tarzıyla farklı bi tip, aurası yüksek biri, evet.
Son günlerde kızımda garip davranışlar sezdim, derslerini boşladı gibi. Bi kaç gün önce odasına girdim birden (çatkapı girmem pek) oturmuş ayaklarınının her birini bi tarafa atarak, damar şarkı dinleyerek düşünceye dalmış gitmiş, benim odaya girdiğimi bile hemen anlamadı, böyle şarkılar dinlemeyen biri halbuki, şok oldum, bi şey sormadım ama o an.
O kadından yanımda kaç kez ağız dolusu konuşmuştu, üniye bi keresinde benle gitmişti, o kadını gösterdi hemen.
Ve dün akşam o yıkanınca odasına girdim, telefonunu kurcaladım biraz. O kadının fotolarını doldurmuş oraya. Şok oldum yani, ne yapacağımı dünden beri şaşırmış durumdayım.
Bunun bi hayranlık olduğunu düşünüyodum, yani bi kadın bi kadını sevebilir, tarzını, fikirlerini beğenebilir, ne varki bunda. Ama galiba kızım ona aşık...
Başınıza geldi mi sizden birilerinin? Böyle durumda ne yapılır, nasıl konuşmam lazım kızımla?7

18 yaşındaki birinin 35 36 yaşındaki birine aşık olması da yanlış ona bakarsanız.

diyelim bu tarz bi yönelimi varsa siz eğer üzerine çok giderseniz ters tepebilir, kendini keşfetmeye çalışıyor olabilir. Burada bunu ayıplayan da çıkar çok doğal karşılayan da , acaba uzman birine mi danışsanız?

İyi akşamlar. Öncelikle şunu belirteyim ki, ben bi anneyim ve ne olursa olsun kızımın arkasındayım!
Eskiden çok şüphelenmezdim, tarzı biraz erkeksiydi ama tavırlarının, lisede falan erkeklerle adının anılmamasının sebebinin sadece ağırbaşlı, ne yaptığını bilen bi kız olduğundan kaynaklı olduğunu sanıyordum.
18 yaşında, üni 1. sınıf öğrencisi. Onların üniversitelerinde diğer sınıftan büyük yaşta (35-36 yaşında galiba) bi kadın var. Bi şekilde tanışmışlar, selamlaşma falan var aralarında çok yakın değiller. Bi de kadının instagram'ı var galiba kızımda. Ben de gördüm o kadını bi kere, konuşması, tarzıyla farklı bi tip, aurası yüksek biri, evet.
Son günlerde kızımda garip davranışlar sezdim, derslerini boşladı gibi. Bi kaç gün önce odasına girdim birden (çatkapı girmem pek) oturmuş ayaklarınının her birini bi tarafa atarak, damar şarkı dinleyerek düşünceye dalmış gitmiş, benim odaya girdiğimi bile hemen anlamadı, böyle şarkılar dinlemeyen biri halbuki, şok oldum, bi şey sormadım ama o an.
O kadından yanımda kaç kez ağız dolusu konuşmuştu, üniye bi keresinde benle gitmişti, o kadını gösterdi hemen.
Ve dün akşam o yıkanınca odasına girdim, telefonunu kurcaladım biraz. O kadının fotolarını doldurmuş oraya. Şok oldum yani, ne yapacağımı dünden beri şaşırmış durumdayım.
Bunun bi hayranlık olduğunu düşünüyodum, yani bi kadın bi kadını sevebilir, tarzını, fikirlerini beğenebilir, ne varki bunda. Ama galiba kızım ona aşık...
Başınıza geldi mi sizden birilerinin? Böyle durumda ne yapılır, nasıl konuşmam lazım kızımla?7
Olay cinsel eğilimden çok daha farkli olabilir 36 yaşındaki bir kadının 18 yaşındaki bir çocukla ne işi olur cinsiyet ne olursa olsun, kızınızı manipule etmeye çalışıyor olabilir amacı her türlü şey olabilir ha kadının bu olanlardan haberi bile yoksa tamamen tek taraflı bir duyguysa da olayı abartmadan, dallandirip budaklandirmadan kızınızın uzman desteği almasını sağlayabilirsiniz

Kadının sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğrafları telefonuna mı indirmiş ? Belki de kadını rol model olarak belirlemiş; onun gibi olmaya çalışıyordur.

Olay cinsel eğilimden çok daha farkli olabilir 36 yaşındaki bir kadının 18 yaşındaki bir çocukla ne işi olur cinsiyet ne olursa olsun, kızınızı manipule etmeye çalışıyor olabilir amacı her türlü şey olabilir ha kadının bu olanlardan haberi bile yoksa tamamen tek taraflı bir duyguysa da olayı abartmadan, dallandirip budaklandirmadan kızınızın uzman desteği almasını sağlayabilirsiniz
Kadının bi işi yok bunla. Yani anladığım kadarıyla öyle. Ünide benim kızım ona yaklaşıp bi şey sormuş, sonra konuşmuşlar, kadın da zaten konuşkan, samimi bi tipe benziyor. Tektaraflı bir şey olduğunu seziyorum

18 yaşındaki birinin 35 36 yaşındaki birine aşık olması da yanlış ona bakarsanız.

diyelim bu tarz bi yönelimi varsa siz eğer üzerine çok giderseniz ters tepebilir, kendini keşfetmeye çalışıyor olabilir. Burada bunu ayıplayan da çıkar çok doğal karşılayan da , acaba uzman birine mi danışsanız?
Yanlış derken bu yaşlarda büyük birine, bi ünlüye aşık olma eğilimi olabilir, bizim devirde de ergenler oldu yani... 35 fazla bi yaşta değil.
Evet, uzmandan yardım almayı planlıyorum. Teşekkürler.

Bence bi uzmanla gorusup neler yapabileceginizi ogrenebilirsiniz ve her ne olursa olsun cocugunuzun yaninda olmankz gurur verici.. yanlıs yolda girse yanlis secimlerde yapsa aile cok onemli bi kavram umarim dogru yolu bulur.. sabır ve sakinlik onemli bunlari saglarsaniz hem uzaklasmaz hem ters tepmez hemde inada bindirmez birinin yaptigi yorum mantikli geldi belkide kendini kesfetmeye calisiyor ve yanlisi dogruyu ayirt edemiyor olabilir. Benimde kuzenim 6 yaslarindayken erkek gibi hissederdi, erkek gibi giyinir (koyu renkler pantolon falan gibi elbise etek vs giymezdi 2 ablasi varsi suslu pusluydu ablalari ona ragmen yani) saclar erkek tipi gibiydi adıni vermicem kiz ismiydi sonra hem erkek hem kadin ismi olan bi isimle degistirdi ismini yasi 18i gecince ve erkek gibi baga baya dugunde vs hep takim elbise falan giyiyo.. hic birimiz yargilamadik yadirgamadik napalim oda boyle biriydi..

Şuan hala ergen sayılır hali tavrı o yüzden size değişik geliyor olabilir. Bende 15-18 yaşlarımda oldukça bohem bir tiptim ama hiç kızlardan etkilenmedim. Erkek gibi sözde maskülen olmak hoşuma giderdi. Görünüşünden sebep eşcinsel olduğunu düşünmeyin. Kadını çok beğenmiş rol model almış olabilir. Bununla ilgili profesyonel bir destek almanız daha doğru olur. Buradaki bilgiler yanıltıcı olabilir

Yanlış derken bu yaşlarda büyük birine, bi ünlüye aşık olma eğilimi olabilir, bizim devirde de ergenler oldu yani... 35 fazla bi yaşta değil.
Evet, uzmandan yardım almayı planlıyorum. Teşekkürler.
36 yaşındaki kadın siz değilsinizdir inşallah! 18-36 ne demek ya? Bir anne nasıl 35 fazla yaş değil der dalga mı geçiyorsunuz? Asla anne olduğunuza inanmıyorum.

36 yaşındaki kadın siz değilsinizdir inşallah! 18-36 ne demek ya? Bir anne nasıl 35 fazla yaş değil der dalga mı geçiyorsunuz? Asla anne olduğunuza inanmıyorum.
Türk değilim diye fikirlerimi iyi ifade edemiyorum. 18 yaşlı biri 35-36 yaşlı birine aşık olamaz demişsiniz, ben de oladabilir nedne olmasın, sanki hiç mümkün olmayan bi şey manasında dedim. Neyse ya

Türk değilim diye fikirlerimi iyi ifade edemiyorum. 18 yaşlı biri 35-36 yaşlı birine aşık olamaz demişsiniz, ben de oladabilir nedne olmasın, sanki hiç mümkün olmayan bi şey manasında dedim. Neyse ya
Kardeşim sen bir anne olsan kızın söz konusu olsa “35 yaş fazla değil” diye güzelleme yapmazsın kusura bakma.

18 yaşındaki bir kız veya bir erkek çocuğu kendi yaşıtı birine aşık olabilir ancak o zaman kendilerini kesfedebilirler zaten.. 35 yaşındaki biri 18yasindaki birbcocugu anca istismar eder başka bişey olmaz maalesef dikkatli olun gerekirse kadınla iletişime bile gecebilirsiniz

Bu aralar beni de biraz dusunduruyor bu konu. Eger biri biyolijik cinsel kimligini kabul etmiyorsa, bunun sinyallerini cocukluk doneminde verir mi? Nasil anlayabiliriz? Cocugun erken yasta transgender kimseleri gormesi, ya da bu konulari erken ogrenmesi kafa karisikligina sebep olur mu, kendini sorgulamaya gider mi? Off cok soru var kafamda.

Cocugunuzun 40 ina dayanmis bir kadinla yakinlasmaya calismasi bence de korkunc. Yakin takipte kal. Kizinin escinsel egilimleri oldugunu dusunuyorsan da bu konuya egilmelisin. Iletisiminiz nasil bilmiyorum. Herkesin tavsiye ettigi gibi bir uzmandan yardim almak en dogrusu.

Back
X