oyyy yerım onu ne guzel seysın sen öyle bakıslara bak masum masum bakıyor
oyy onun o güzel gözlerini yerim benimde doğumuma az kaldı 18yıldır bizimle olan oğluşum doğum zamanı annemle birlikte gelip bizde kalıcak hasta zaten minik meleğim onu o halde kimseye emanet ettiremem yada veterinere yollayamam vicdan azabından ölürüm galiba
bakıcak biri yokmu geçici olarak versen sonra alsan bebişin büyüyünce gene alırsın yanına
yok malesef yaalırken bütün aile yapma sonra pişman olcaksın diye karşı çıktı şimdide bak gördünüz mü sözümüze geldiniz diyolar kimse almıyo kızımı benim bi de korkum bende alerjik astım var geçti allaha şükür kaşıntı ve kızarıklık olarak şimdi köpekten tekrar geldi ama oğlumdada olursa tüy filan çok korkuyorum ondan korumak istiyorum
Eki Görüntüle 135908
33 haftalık hamileyimeşimde günün çoğu zamanı işte olduğu için hem bebekle hem köpekle çok zorlancağımı düşünüyorum. Biliyorum yanlış ama bizim gibi sahiplenicek bir aileye giderse aklım kalmaz en azından bu durumda çok ilgilenemiyorum da hamilelikten alerjilerim tekrar başladı çok üzülüyorum yalnız kaldığında, oynayamadığımda...
Köpeğimiz 4.5 aylık pug cinsidir. Secerelidir. O surat ifadesiyle kendisine hemen ısınırsınızÇok oyuncudur. 3 aydır bizimle havladığı sayılıdır, onun yerine bebek gibi ağlar :) oldukça sağlıklı "gel git" leri anlıyor. Daha fazla büyümüyor tam küçük köpek isteyenlere göre
Bir (hatta üç ) köpek beslediğim için köpekler için söyleyebilirim, evde köpek beslemek ''çok seviyorum'' un ötesinde tahammül isteyen bir durumdur.Sevmeniz yetmez tahammül gücünüzün çok fazla olması gerekir.Sevginin süresi en fazla 3 aydır ondan sonra tahammülsüzlük başlar..Kılı, çişi, salyası, havlaması tahammülü zorlar. Eğer çok seviyorsanız ve bu hevesle bir köpek almak istiyorsanız, komşunuzun veya arkadaşınızın köpeğini bir kaç günlüğüne evinize misafir edin ve ona kendi köpeğiniz gibi bakmaya çalışın..Tahammülünüzün sınırlarını görerek, köpek almaya ondan sonra karar verin...
bize olumlu ya da olumsuz cevap verirseniz çok mutlu olucam meraktan deliricem yoksa :)
gerçekten çok istiyorum bir sürü köpek baktım şu ana dek. merak ettiğiniz her türlü soruyu memnuniyetle cevaplayabilirim..