Kızıma yuva arıyorum :((

tiara_

Minik Erkek'imm..
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
519
1
$cimg6381j.jpg

33 haftalık hamileyim :KK49: eşimde günün çoğu zamanı işte olduğu için hem bebekle hem köpekle çok zorlancağımı düşünüyorum. Biliyorum yanlış ama bizim gibi sahiplenicek bir aileye giderse aklım kalmaz en azından bu durumda çok ilgilenemiyorum da hamilelikten alerjilerim tekrar başladı çok üzülüyorum yalnız kaldığında, oynayamadığımda...

Köpeğimiz 4.5 aylık pug cinsidir. Secerelidir. O surat ifadesiyle kendisine hemen ısınırsınız :KK1: Çok oyuncudur. 3 aydır bizimle havladığı sayılıdır, onun yerine bebek gibi ağlar :) oldukça sağlıklı "gel git" leri anlıyor. Daha fazla büyümüyor tam küçük köpek isteyenlere göre :KK59::KK59:

Kızımızı sahiplendirdik ilgilenenlere teşekkür ediyorum ilanı kaldırmayı bilmiyorum :kk77:

Son düzenleme:
oyy onun o güzel gözlerini yerim benimde doğumuma az kaldı 18yıldır bizimle olan oğluşum doğum zamanı annemle birlikte gelip bizde kalıcak hasta zaten minik meleğim onu o halde kimseye emanet ettiremem yada veterinere yollayamam vicdan azabından ölürüm galiba:KK43::KK43::KK43:
bakıcak biri yokmu geçici olarak versen sonra alsan bebişin büyüyünce gene alırsın yanına

oyy onun o güzel gözlerini yerim benimde doğumuma az kaldı 18yıldır bizimle olan oğluşum doğum zamanı annemle birlikte gelip bizde kalıcak hasta zaten minik meleğim onu o halde kimseye emanet ettiremem yada veterinere yollayamam vicdan azabından ölürüm galiba:KK43::KK43::KK43:
bakıcak biri yokmu geçici olarak versen sonra alsan bebişin büyüyünce gene alırsın yanına

yok malesef ya :KK43: alırken bütün aile yapma sonra pişman olcaksın diye karşı çıktı şimdide bak gördünüz mü sözümüze geldiniz diyolar kimse almıyo kızımı :KK43: benim bi de korkum bende alerjik astım var geçti allaha şükür kaşıntı ve kızarıklık olarak şimdi köpekten tekrar geldi ama oğlumdada olursa tüy filan çok korkuyorum ondan korumak istiyorum :KK43:

yok malesef ya :KK43: alırken bütün aile yapma sonra pişman olcaksın diye karşı çıktı şimdide bak gördünüz mü sözümüze geldiniz diyolar kimse almıyo kızımı :KK43: benim bi de korkum bende alerjik astım var geçti allaha şükür kaşıntı ve kızarıklık olarak şimdi köpekten tekrar geldi ama oğlumdada olursa tüy filan çok korkuyorum ondan korumak istiyorum :KK43:

ilk önce geçmiş olsun...sende belki kendince haklısın canım ama bugün bir yazı paylaşmıştım bebekle evcil hayvaların beslenmesinin çocuğun gelişimi açısından daha iyi olucağını söylüyordu eğer köpişin aşıları tamsa ve kist aşısıda yapılıyorsa bebişine zarar vermez ama senin için bilemem tabi...inş mutlu olcağı bir yuvaya kavuşur...hamile olduğunu bilmezkenmi aldın köpişi

eğer ayrılabileceksen ondan ona güzel bir yuva bulman için yardımcı olurum sana arkadasım köpek istiyo çünkü..

Uzun zamandir pug ariyorum ben talibim..umarim henuz vermemissinizdir..1000 dolar falan diyorlar fiyatina alacak durumum yok bu fiyatlarla.. 05367371665 numaram yasi falan da onemli degil benim icin bana verin onu nolur.. Uhu..
:)

çok kızıyorum çok kızıyorum.. 4.5 aylıkmıs ustelik.. siz onun psikolojisini düşünüyor musunuz? en basta alırken tahmin etmiyor muydunuz?? lutfen hayvan alırken düşünüp alın..

Eki Görüntüle 135908

33 haftalık hamileyim :KK49: eşimde günün çoğu zamanı işte olduğu için hem bebekle hem köpekle çok zorlancağımı düşünüyorum. Biliyorum yanlış ama bizim gibi sahiplenicek bir aileye giderse aklım kalmaz en azından bu durumda çok ilgilenemiyorum da hamilelikten alerjilerim tekrar başladı çok üzülüyorum yalnız kaldığında, oynayamadığımda...

Köpeğimiz 4.5 aylık pug cinsidir. Secerelidir. O surat ifadesiyle kendisine hemen ısınırsınız :KK1: Çok oyuncudur. 3 aydır bizimle havladığı sayılıdır, onun yerine bebek gibi ağlar :) oldukça sağlıklı "gel git" leri anlıyor. Daha fazla büyümüyor tam küçük köpek isteyenlere göre :KK59::KK59:

hayvan ticareti kazançlımı bari?
alın hevesiniz geçsin, bi bahane bulun satın, ne güzel memleket...
Geçici bir aile arıyor olsaydınız, anlayışla karşılayabilirdim. Ama bu durum çok kötü. Sizin gibi insanlar yüzünden milyonlarca hayvan sokaklarda ve barınaklarda yaşama savaşı veriyor. Onlarda can yazık değil mi?
"bizim gibi sahiplenecek bir aile" demişsiniz, umarım sizin gibi insanlar olmaz alanlar...
Bir marka merakı gibi... Çanta, telefon, giysi, araba vs. alıyor gibi hayvan SATIN ALIYORSUNUZ sonra türlü bahanelerle elden çıkarıyorsunuz. SECERELİ olmayan hayvanda sevmezsiniz siz...
İşte sözde hayvanseverlik budur...
Bir canlının sorumluluğunu almak kolay değil işte...
Çok üzüldüm köpeciğe...
Umarım yeni ailesinde mutlu olur ve bir ömür boyu terkedilmez...

Bir (hatta üç ) köpek beslediğim için köpekler için söyleyebilirim, evde köpek beslemek ''çok seviyorum'' un ötesinde tahammül isteyen bir durumdur.Sevmeniz yetmez tahammül gücünüzün çok fazla olması gerekir.Sevginin süresi en fazla 3 aydır ondan sonra tahammülsüzlük başlar..Kılı, çişi, salyası, havlaması tahammülü zorlar. Eğer çok seviyorsanız ve bu hevesle bir köpek almak istiyorsanız, komşunuzun veya arkadaşınızın köpeğini bir kaç günlüğüne evinize misafir edin ve ona kendi köpeğiniz gibi bakmaya çalışın..Tahammülünüzün sınırlarını görerek, köpek almaya ondan sonra karar verin...:KK47:

merhabaa, günlerdir pug ilanlarının içinde boğulmuşken sizin ilanınızı gördüm. yavrunuzu verdiniz mi? umarım vermemişsinizdiir :KK43:

iletişim için email adresim: mianne7@hotmail.com

eger hala sahiplendirmediyseniz bende talibim özelden iletişime geçebilirsiniz ... şuan bir pekingesem var ama daha bugun eşime pug istedigimden bahsetmiştim ... bebişime arkadaş olsun diye ... dilerseniz özelden ulaşabilirsiniz ... gözünüz asla arkada kalmayacaktır ... arada birde camdan falan gösterebilirim size ... emin olmanız için ve nasıl bakıldıgına dair ...

bize olumlu ya da olumsuz cevap verirseniz çok mutlu olucam meraktan deliricem yoksa :)

gerçekten çok istiyorum bir sürü köpek baktım şu ana dek. merak ettiğiniz her türlü soruyu memnuniyetle cevaplayabilirim..

Bir (hatta üç ) köpek beslediğim için köpekler için söyleyebilirim, evde köpek beslemek ''çok seviyorum'' un ötesinde tahammül isteyen bir durumdur.Sevmeniz yetmez tahammül gücünüzün çok fazla olması gerekir.Sevginin süresi en fazla 3 aydır ondan sonra tahammülsüzlük başlar..Kılı, çişi, salyası, havlaması tahammülü zorlar. Eğer çok seviyorsanız ve bu hevesle bir köpek almak istiyorsanız, komşunuzun veya arkadaşınızın köpeğini bir kaç günlüğüne evinize misafir edin ve ona kendi köpeğiniz gibi bakmaya çalışın..Tahammülünüzün sınırlarını görerek, köpek almaya ondan sonra karar verin...:KK47:

gerçekten dediğin gibi sevmenin ötesinde bişi lazım herşeyden önce sabır. Bu kadar zorlicağını hiç düşünmemiştim :26:

bize olumlu ya da olumsuz cevap verirseniz çok mutlu olucam meraktan deliricem yoksa :)

gerçekten çok istiyorum bir sürü köpek baktım şu ana dek. merak ettiğiniz her türlü soruyu memnuniyetle cevaplayabilirim..

Malesef sahiplendirdik kızımızı ama buraya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın... :KK17::kk77:

X