• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kizima taze meyve yediremiyorum fikirlerinizi bekliyorum..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
104
363
Hollanda
merhaba benim 10 aylik bir kizim var 6.ayimizdan beri meyve yediremiyorum..cam rende aldim elma armut puresi yapiyorum yemiyor buharda biraz haslayarak deniyorum blendirla cekiyorum onuda yemiyor devam sutuyle muhallebi yapiyorum icine koyuyorum anliyor tadini onuda yemiyor nasil yedirecem bilmiyorum meyve ihtiyacini hazir meyve purelerinden karsilamaya calisiyorum neden boyle bu kiz bilmiyorum kahvaltisinda koyuyorum anliyor tadini yemek istemiyor sadece muzu isteyerek yiyiyor birde kiraz denemistim onuda severek yemisti neler tavsiye edersiniz bana? doktorlar meyve suyunu cok onermiyolar sekeri birden yukseltiyormus ne yapacagimi bilmiyorum mafoldumben

cnm ben eline verdim öyle çözdüm yoksa bnmki 18.ayında hala ezilmiş karışım olan meyveyle yapılmış hiç bir şeyi yemez ama ver eline her türlü meyveyi şapır şupur yer bitirir her yerimiz batıyor ama napiim yeterki o yesin ben böyle çözüm buldum birde böyle dene bakalım belki senin kızında yer:))))

cnm ben eline verdim öyle çözdüm yoksa bnmki 18.ayında hala ezilmiş karışım olan meyveyle yapılmış hiç bir şeyi yemez ama ver eline her türlü meyveyi şapır şupur yer bitirir her yerimiz batıyor ama napiim yeterki o yesin ben böyle çözüm buldum birde böyle dene bakalım belki senin kızında yer:))))

sadece elma armut denemistim pure olarak 2 gun once seftali koydum bu karisima cok sevdi valla yiyor :) o kadar mutluyum ki anlatamam meyve yedi diye bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi dogrusu :))

öölemi cnm ayy iyi ya çok sevindim zaten onlar ne yese biz neredeyse kutlama yapacağız o derece sevindirici o yedimi bnm karnım doyuyor annelik işte bööle bişii:)))))

ben oğluma 4. aynına girdi hemen meyve pürelerine başladım.şimdi 8aylık her gün düzenli olarak sabah kahvaltısı cici bebe,peynir, zeytin ezmezi ,pekmez ,yumurta sarısı olarak verıyorum içeçek olarkta katı meyve sıkacagında 1 elmayı sıkıyorum 1 cay bardagı yapıyor onuda ıcırıyorum sonra hemen uykusu gelıyor uyutuyorum uyanıncaada evde yapma yogurt yedırıyorum.1 saat sonra tarhana corbası yediriyorum.ben bu sekılde bır duzen koydum.meyve yedıremezsen katı meyve sıkacagında sık ıcır cok karnı acken ver red etmez ozaman.

bende 5.ayindan beri yedirmeyi ve icirmeyi deniyorum zaten ama istemiyor meyveyi sevmiyordu ama gecen ay alistirdim zorla yedirdim simdi muhallebisine karistiriyorum cunku sadece meyve sevmiyor meyve suyunu hic sevmiyor

Back