Kizima surekli siddet uygulayan sinif arkadasi

Bence sorun yeterince ileri boyutta bizim için ogretmen hala ne diye rehberlige yonlendirmedi bilmiyirum
Burda sadece şiddet gören benim kızım digerlerine yapmiyor

valla 1 2 3.de baktım ilerleme yok herhalde basardım yaygarayı
velisine de söylerdim açıkçası.
tamam prenses yetiştirmiyoruz da gelip benim çocuğuma şiddet gösterecek şekilde olamaz kimsenin çocuğu.
başkasının evladı prens prenses olacak diye benim evladım deneme tahtası olacak hali yok
herkes çocuğuna çeki düzen vermeli.
asla geri adım atmazdım, eğer çocuğun ailesi çirkefse 10 kat çirkef olurdum herhalde ben.
yani benim tahammülüm yok benim kırmızı çizgim şiddettir ne olursa olsun.
koskoca sülalemde hiçbir çocuk başka çocuğa şiddet uygulamadıysa, kimse de benim çocuğuma uygulayamaz. Bu kadar net.

Kızarım demedim ne alaka kızmak ve uyarmak aynı mı? Biz seni çok seviyoruz yapma vs tarzında bir uyarıda bahsediyorum tutup cocugu dövecek halim yok
Öğretmene iki gündür bildiriyoruz zaten

Aynen öyle bakalim bugun nasıl gelecek eger bugun de derse bana vurdu diye derhal idareye gideceğim hem de bugun
Yarin da idare rehberlik ogretmen hepsine gidecegim

Valla ben olsam birebir ailesini cagirttirirdim onlarla görüşürdüm çocuklarını onlar uyarsın çok sınır bozucu bir durum
Gerekirse onu da yapacagim
Ama özel muhatap olmak yerine idarenin önünde olmayı tercih ediyorum aileyle

Ben aileyle yalnız bir araya gelmek istemiyorum idare önünde olabilir
Vakit geçirmek önerilerde onu da yaparım
Hic sanmıyorum cocugu psikologa götürsünler
O zaman ogretmrn aileyi yonlendirsin rehberlige rehberlik de uygun gördüğü yere
Bana göre çözüm ikisini yan yana getirmek de değil

Aynen öyle bakalim bugun nasıl gelecek eger bugun de derse bana vurdu diye derhal idareye gideceğim hem de bugun
Yarin da idare rehberlik ogretmen hepsine gidecegim
Bence bunu yapmakta geç bile kalmışsınız. Çünkü öğretmen de müdahale etmekte geç kalmış malesef, iki gün üst üste aynı olayın yaşanması çocuğun öğretmen tarafından gerekli uyarıyı almadığını gösterir. Umarım bir an önce sorun çözülür ve kızınızda ileriye dönük sorunlar oluşturmaz bu durum

Konu sahibi sonuna kadar haklı.Benim çocuğuma yapılsa benim de gözüm dönerdi gerekirse ben de çocuğu uyarirdim.Ogretmen de ne basiretsiz insanmış.İsi bu olayı çözmek saçma sapan uzatmış konuyu.Ayrica iki çocuğu yanyana getirmek de bana göre çözüm değil.Herkes çocuğuna bı çeki düzen vermeli.Kimsenin sorunlu çocuğu yüzünden bir başkasının naif çocuğu ezilemez.

öğretmenin çözmesi gereken bir meseleyken kendisi aksiyon almamış. bir üst merciye yani okul yönetimine başvurun bence

Öğretmen sorunu çözemiyor o yüzden dediğin gibi mutlaka idare ile görüşmelisin. İdare çözer bu durumu.
Öğretmen çocuk uyumsuz diye kolaya kaçıyor çok yanlış.

Giren bir de müdür
Bugun öğretmenle tekrar konuştum diğer hocalara da söyleyecek yan yana gelmesinler dedik dedik bugun gelmemiş yana yana
Nasıl yani derse giren müdür mü?

Böyle tipleri idareyi hiç olmadı MEBe şikayet edeceksin bu ne böyle?
İdareye ettim zaten sınıf değişikliğe de talep ettim.müdür bunun çok mümkün olmadığını öğretmen hanımla konuşacağını falan söyledi
Kadın dahada çok taktı kızıma ..yazdım ya hakettiği halde sinemaya bile götürmedi hoş çokta önemli değil benim için ama kızım o dönemlerde üzülmüştü öğretmenim bana neden böyle davranıyor diye

Aileyle sizin konuşmanız degil ogretmen konuşmalı

İşte idareye değil de MEBe şikayet etmek lazım. Bu insanlar öğretmen olmamalı ya. Benim de vardı ilkokulda bir öğretmenim. Sonradan gelmişti. İlk öğretmeninizle aynı yerde oturuyoruz demişti. Ben de ilk öğretmenime mektup yazıp verir misiniz demiştim kadına. Mektupta da yeni öğretmeni sevmediğimi ilk öğretmeni tektsr istediğini çok özlediğimi falan yazmıştım. Çocuk aklı işte. Açmış okumuş olmalı ki ilk sınav notumu o kader düşük vermiş o kadar her yerden kırmıştı ki... Öğretmensin karşındaki çocuk, kin gütmemelisin bence.

Ya öğretmenle ya velisi ile çözebilirsiniz.
Alternatif yok.
Anne kuaför baba sanayici yazmanızız altındakini net görüyoruz, o da hiç hoş değil emin olun.
Başkasının çocuğu asla uyarabileceğiniz bir noktada değil.

Konuyu takipteyim. Bir haftadır bizde de var zorbalık problemi. Ama bizde ki büyük siniflardan gelip sınıfa vurup dövüp gidiyorlarmis. Oğlum bir arkadasinin boğazını sıktıklarını bile söyledi. Hem öğretmene hem nöbetçi öğretmene söyledik ama sonunctan umutsuzum acikcasi. Çok kalabalık okullar.. idareye kadar gidecek gibi duruyor. Okul çıkışı bekleyip veliyle yüz yüze görüşmeyi bile düşündüm. Ama boğaz sıkmayı ikinci sınıf çocuğu nerden bilecek tabi ki aileden..

Bir öğretmen çocuğu dibe d2 çeker göğe de çıkarız tabiri caizse.Vurdumduymaz davranmış çok yanlış malesef böyle öğretmenler var eğitim sürecini çok etkiliyor. Siz müdürle konuşun veliyi çağırtın.
Bugun ne olmuş nasıl geçmiş kızınızın günü.

Bence sorun yeterince ileri boyutta bizim için ogretmen hala ne diye rehberlige yonlendirmedi bilmiyirum
Burda sadece şiddet gören benim kızım digerlerine yapmiyor
Sizin kızınız biraz pasif galiba öylemi sindirmiş o zaman kızınızı korkuyor bu çok ciddi bi konu

Öğretmen ne yapıyor o arada gerçekten birinin problemi varsa onu çözmek yerine kendi kendine geçmesini mi bekliyor benim çocuğum kafasını sertçe vursa Allah korusun bir şey olsa bunun bedelini nasıl ödeyecek.

yani bu tipi ibreti alem rezil edilmesi lazımmış bence .okurken sinirlerim bozuldu çok kişiliksizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…