Kizima surekli siddet uygulayan sinif arkadasi

Bu cocuk sadece bizim kıza vuruyor herkese vursa birden fazla veli ayaklanır zaten belki o zaman daha hızlı çözülür
Benim kızım da vurmak bilmiyor dayak bilmiyor
Benimki de bir gün karşılık verse eminim o cocuk yapamayacak

Herkes ayaklansa da cozulmuyor malesef. Okuldan al deme şansları yok okul yönetiminin , eğer çocuk da söz dinlemiyorsa bir yaptırımı olmuyor .

Herkes ayaklansa da cozulmuyor malesef. Okuldan al deme şansları yok okul yönetiminin , eğer çocuk da söz dinlemiyorsa bir yaptırımı olmuyor .
Bir şekilde çözecektir artık öyle veya böyle gerekirse her gün giderim okula bana okuldan al diyemeyeceklerine gore

Ben böyle durumlarda çocugun kendisiyle konuşuyorum, böyle davranışlar hoş degil degil mi, arkadaslarimiza bu sekilde davranmamaliyoz diyorum sakin sakin.
En azindan benim cocuguma o sekilde davranamiyorlar artik.
arkada bir ebeveyn faktoru oluyor ve davranislardan haberi var mantigi guduyorlar sanirim.

Ayni şekilde uyanırım dediğimde yanlış anlaşıldım
Ben de konuşsam bu şekilde konuşurum
Hatta eşik hediye falan mı alsak bulussaniz kizimiz verse falan dediler bilemiyorum

Ayni şekilde uyanırım dediğimde yanlış anlaşıldım
Ben de konuşsam bu şekilde konuşurum
Hatta eşik hediye falan mı alsak bulussaniz kizimiz verse falan dediler bilemiyorum
Yani bu surekli herkese karsi olan bir davranis ise, yap yap özur dile olayi diger cocukta herseyi yapabilirim ailem bir hediye alir iş cozulur ortami yaratirmi bilemedim.
Profesyonel bir cozum lazimdir belki de cocuga

Yani bu surekli herkese karsi olan bir davranis ise, yap yap özur dile olayi diger cocukta herseyi yapabilirim ailem bir hediye alir iş cozulur ortami yaratirmi bilemedim.
Profesyonel bir cozum lazimdir belki de cocuga
Bilemiyorum ki
Yarin rehber öğretmen de gozlemleyecekmis ikisini de
Aile biliyor çözmek istiyormuş ama ne zaman cozecek anlamadim ne bana ulaşan var ne de öğretmene şu gün söyle yapalım diyen

Kresi degistirirdim ben. Bu olay devam ettikce cocuk okuldan sogur. Okulun hrp oyle oldugunu dusunur. O cocuk o sinifta oldugu surece velisiyle ya da ogretmenle gorusmek sorunu cozmez. Cocuk problemli. O cocugun problemi sizin sorununuz degil, ama siz kendi cocugunuzu korumak zorundasiniz. Baska bir kres illaki vardir ya da sinif degistirilmeli. Mudur ile gorusun sinif degisikligi icin. Cocugun psikolojisi bozulabilir o cocukla ayni sinifta oldugu surece.

Başka sinif yok
Okullar dolu okullarda yer yok maalesef
Özel okullara gücümüz yetmiyor maalesef
Sıkışıp kaldım

bu çocuğun mücadele gücünü yok etmez mi ama ?
sorunlu insanların olduğu yerden kaçayım fikri yerleşir gibi geldi bana mesela.
çocuğum yok ama olsa ve böyle bir şey yaşasa problemle de yaşamayı öğrenmesi gerek diye düşünürdüm sanırım.
benimki şu an düz mantık tabi.

Cocugun yaşı mucadeleyi ogrenmek icin cok kucuk ama. 4-5 yasindaki bir cocuktan bahsediyoruz. Akran zorbaligi yasiyor. Liseye giden bir cocuk degil ki.

Kreş özel ise değiştirin ya sınıfı ya okulu ya da çocuğun ailesine ulaşın

4 yaş daha çok küçük ve şiddet öğrenilen bir davranış ne yazık ki

Esim de sizin gibi düşünüyor orda da yaşasa hangi okula gidecek diye
Bir de zaten okullarda yer yok
Muhtemelen cocugunuz olmadığı için öyle geliyor olunca bazen mantık dışı hareketler de yapılıyor
Yapmam dediğim her şeyi yaptım çocuktan sonra

tabi ki çocuğun karakteri ile de ilgili pek çok şey değişiyordur eminim. ama işte insanın olduğu her yerde sorun var.
öğretmenlerini ve diğer arkadaşlarını seviyorsa bence bu konuyu daha rahat tolere edebilir.
illa ki karşılaşacak böyle karakterlerle çünkü.

Aslında okul açılalı 1 ay oldu oldu ama kızım 2 hafta falan gitti covid olduk çünkü
Okula tam adapte değil hasta oldu daha atamadı yorgunluğunu gidiyor ama bir bitkinlik var üstünde
Su an okula tam adapte değil cocuk da böyle yaptıkça daha da olamıyor
Ogretmen tedirgin diyor

Kızımda bizzat aynı sorunu yaşadık. 3 yaşında başladı anaokuluna. Çocukların hemen hepsi çok naif, kibar çocuklar. Birkaç hafta sonra aralarına başka bir öğrenci katıldı. Hırçın, kavgacı, şiddet eğilimli bir çocuk. Çocuk sınıfın hepsine vurup, itip kötü davranıyormuş. Sonra pek çoğu evde anne babalarına, kardeslerine dayak vurmaya başladı. Sırayla bütün veliler öğretmenimizle, okul müdürümüzle görüştük. Bize öyle bir duruş sergilediler ki hala hayranım onlara. Söylediğimiz sebeplerle çocuğun okuldan atılamayacağını, sınıfın geri kalanına da çok üzüldüklerini ancak bahsedilen öğrenciden de vazgeçmeyeceklerini söylediler. Bizden sabırlı olmamızı istediler. Kontrolü onlara verdik, süreç 2 ayı belki geçti ama çocuk kaba tabirle resmen adam oldu. Kızım yaşadıklarını unuttu hatta ama öğretmenimiz bir öğrencisini bence topluma kazandırdı. Bir kurum ziyaretine arac desteği sağlamak icin biz de katılmıştık. Tüm öğrenciler öğretmenlerinin arkasında sırada geziyordu, bu haylaz öğrencinin elinden müdür tutup gezdiriyordu. Bir an bile gözünden ayırmadı çocuğu. Sizin de bu duruşa sahip bir öğretmen ve müdürünüz varsa ve size bu noktada garanti veriyorlarsa sabredebilirsiniz bir süre.

Gerçekten tebrik ediyorum bu okulu, herkes ne yaptığını gayet iyi biliyor.

Birazdan gidecegim bakalim ne diyecekler
Keske bu duruşu sergileseler umarım yaparlar
Elbette digeri de çocuk ben de onun kaybedilmesi istemem
Ama öncelik kendi çocuğum
Bizim şiddet olayı herkese değil sadece benim kizima

Gerçekten tebrik ediyorum bu okulu, herkes ne yaptığını gayet iyi biliyor.
Kesinlikle çok iyilerdi. Anaokulu çalıştığımız üniversite kampüsünde Mebe bağlı açıldı. Velilerin büyük kısmı akademik personel. İçlerinde dekanlar, profesörler vs var. Bu insanlara dur demek gerçekten kolay değil. Ona rağmen "çocuğumdan vazgeçmem" diyen bir öğretmenimiz ve müdürümüz vardı. Alnı öpülesi insanlardı. Verdikleri emek gerçekten çok değerli. Okuldan atılsın demek kolay ama asıl zoru o öğrenciyi kazanmak. Onlar bunu başardı.
Birazdan gidecegim bakalim ne diyecekler
Keske bu duruşu sergileseler umarım yaparlar
Elbette digeri de çocuk ben de onun kaybedilmesi istemem
Ama öncelik kendi çocuğum
Bizim şiddet olayı herkese değil sadece benim kizima
Sadece kızınıza yapılan bir davranışı yok etmek bence çok daha kısa sürer. Siz de ılımlı yaklaşın bence öğretmene. Umarım sonuç olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…