Bebek Beslenmesi kızıma nasıl su içireceğimi şaşırdım yaaa!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar benim bebişim iki haftadır ek gıdaya başladı.haliyle suda vermem lazım ama nasıl vereceğimi şaşırdım.çünkü 5. aya kadar sütümden başka birşey bilmeyen kızım biberonu almıyor.mamasını çorbasını kaşıkla bir güzel yiyor ama suyu kaşıkla vermeye kalksam suyu önlüğü içiyor valla:uhm:diliyle yalanıp atıyor dışarı.bir günde ne kadar su içmesi lazım acaba?vücudu susuz kalacak diye korkuyorum.gerçi sürekli emiyor şükür ama ne bilim işte kafam karıştıbenneyaptımki bu saatten sonra alışır mı acaba biberona kafamçokkarıştı

benim kızımda suyu zorla içiyor.biberonu çiğnemek için tercih ediyor.bazen suya az mandalina sıkıp kaşıkla veriyorum bazende yemek yerken aralarda anlamadan veriyorum.zor ama napalım alışacak gibide değil valla...

benım kızım 14 aylık 6.ayda emmeyı bırakmıştı.10 aylık olana kadar hıc su ıcmedı,doktorada danıştık çok şeyler denedım ama içmedi.endıse etmeyın, yedıgı herseyın ıcınde zaten su var dıye söylemışti doktorumuz.şuan gunde 1 bıberon içiyor..

ben de yemeklerden sonra bir 2 kaşık kakalayabiliyorum ihtiyaçları olursa içerler diye düşünüyorum bezlerine dikkat et canım doluyorsa problem değil

kızım 2 aylıktı su vermeye bşladıgımda,ılk baslarda sevmıyordu,sımdı dunde 150-200 milim içiyor
yemeklerden sonra yada yemek aralarında ve ozellıkle meyve nın ardından mutlaka su verılmelı

oğlum 4 aylık şimdiye suyu sadece karnı çok aç iken birkaç kaşık içti,yoksa mümkünatı yok içiremzsin,aynen geri çıkarıyor,nefret ediyor sudan,mama da verdiğim için içirmek istiyorum ama nafilleee.. :.(

benimkilere iki üç kasık yemek bir iki kasık su sonra yemek sonra yine su gibi ard arda veriyorum yemek tedirirken 7 aylıklar.çay kasıgıyla verip suyu emene kadar agızlarında tutuyorum.içiyorlar baska türlü içmezler

benimkiler biberon almadı kızıma sulukla veriyorum hani şu delikli varya adını tam bilmiyorum onuda almazsa kaşıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…