Kızım'a mektup...

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
Güzel kızım ayris'im

Bir baharda başladı seninle gönül yolculuğumuz varlığını öğrenişim bir bahar günüydü
Seninle bir baharı geçirdik seninle bir yaz geçirdik seninle bir kış geçirdik ve sen aramıza katılacaksın hoş geldin canım huzur getirdin şimdiden yüreğime..

Kah sevinçle kah üzüntüyle kah endişeyle geçti zaman senin doğuşuna kadar.anne olmanın zorluğunu yaşayarak örgendim..karşılık beklemeden sevmeyi,fedakarlığı,sevinci seninle yaşadım yaşattın,

Güzel kızım diliyorum güzel aydınlık bir hayatın olur hayattaki en büyük şansın ve şerefin
Unutma ki Müslüman ve Türk olarak dünyaya gözlerini açmış olmandır bundan daha büyük bir servetin ve erdemin olamaz,, vatanını sev sahip çık, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır sözünü iliklerine kadar yaşa, hayattaki en büyük duan rabbim bayrağımızı indirtme ezanımızı dindirtme olsun, diline, dinine, bayrağına, toprağına sahip çık sen Türk doğdun Türk öleceksin bu vatanın ekmeğini yiyecek bu vatana hizmet edeceksin,
Karşına çıkan hiçbir çapulcuya bakma başın dik yüreğin aydınlık olarak devam et yürümene,
Sen vatan aşığı bir annenin evladı olarak bu bayrak altında gözlerini dünyaya açtın buna layık olarak da yaşamayı öğreneceksin!

Sen peygamberimizin mahşerde çokluğuyla övüneceği ümmetinden olarak doğdun bunun kıymetini bil rabbimize hamd et.,merhamet etmeyene merhamet olunmaz merhametli takva sahibi erdemli bir insan ol!yoksulu yetimi gözet hak yeme,hakkını yedirme, haksızlığa boyun eğme!!!

Hayatta hiçbir şeyden korkma duruşun hep asil olsun, gülüşün insanlarda huzur uyandırsın!
Cömert ol! en kötü insan cimri insandır, dinleyici ol dinlemeyi bilmeyen konuşmayı da bilemez!
İnsanlara saygı göster ki saygı göresin güzel kızım ayris’im son olarak seni güzel aydınlık yarınlarda erdem sahibi,asil ,merhametli bir insan olarak görmeyi diliyor ve umuyorum!!!
Sevgilerimle annen….

Son düzenleme:
ayy ecrin çok güzel yazmışssın
duygulandım
ayris senin gibi bir anneye sahip olmakla çok şanslı

ne güzel yzmışsın canım. inşallah bebişin ve bebişlerimiz yazdığın gibi haysiyetle büyürler ve onurlu insan iyi insan olurlar. yüreğine sağlık..

ne güzel bi mektup olmuş bayıldım valla
yüreğinize sağlık
inş. bigün okuması nasip bu mektubu ayris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…