- 2 Eylül 2024
- 26
- -6
- 32
-
- Konu Sahibi gulsahdilsah
Evin baska mirascilarida vardi ondan satildi.Bende sonradan yerine koyarim diye dusundum ama ya koyamazsam diyede korktum.Yani dokunmasınız iyi olurdu. Çocuğun güvencesi. Hatta keşke ev olarak kalsaydı.
Ama çok sıkıştıysanız çocuk mağdur olacaksa mecbursunuz. Ama ben olsam çektiğim kadarını sonra ne yapar eder eklerdim. Onun hakkı
Keyfi bir durum İcin kullanmıyorsunuz yine siz ve evladınız İcin ama o paraya da güvenmeyin ilk ve son kez kullanın bence. Yoksa devamı gelir inanınKizima dedesinden ev kaldi.Kizim resit degil.Ev satildi parasini vadeli hesaba yatirdim.Simdi paraya ihtiyacim var.Ana paraya dokunmadan faizini harcamaya dusunuyrum.Ama icim rahat degil.Yapmam gereken kizim resit olana kadar o paraya dokunmamam mi yoksa faizini ceksem mi?
Studio daire bile alinmazEv satıldiysa miktar ne kadar bilemiyorum ama ,acaba bankaya koymak yerine uygun bi semtten 1+1 ev alsanız da kiraya verseniz mesela,hem size gelir olur hem de ev değerini taşır.
12Kızınız kaç yaşında?
O zaman bir seferligine mahsus alabilirsiniz ki çocuk yetistiriyorsunuz siz de .Kalkıp özel işlerinizde kullanacak haliniz yok.Eminim ki geçim sıkıntısından dolayı sıkiştınız ve bu dolaylı olarak çocuğu da ilgilendiriyor. Yalnız sürekli alırsanız faizi ,ana para çok kısa sürede kuşa döner .Elinizi çok alistirmayin derim.Studio daire bile alinmaz
Anladım ben içinizin rahat etmesi adına rızasını alabileceğiniz bi yaşta mı diye öğrenmek istemiştim. Ben şu açıdan bakıyorum. Eğer bahsettiğiniz ihtiyaç durumu dolaylı da olsa kızınızı etkiliyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. He sonra koymaya çalışırsınız yerine o zaman çok daha iyi olur
+1niye kizin parasini faize koydunuz ki?
keske altin alsaydiniz. faiz oranlari düştüğü gibi (ya da bankanız siz sıkı takipte kalip onlar faiz oranini dusurdukce arayip yukseltmezseniz) zarar etmeniz muhtemel. altin alsaydiniz sayisi belli, ne kadar ettigi belli, hep artan bir sey. hem icinden tirtikladiginjz parayi sonradan bir gram zarar etmeden geri koyma imkaniniz da var.
cocugun banka faizini tirtiklarsaniz o para enflasyondan tl kuşuna döner. faizin olayi gelen parayi da üstüne eklemektir. boylece para cogalir daha cok getirir. yoksa aldigini yersen o paradan hayir gelmez