gamze0806 Rüzgar.Güneş Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze0806 #1 Karar veremiyoruz Meyra,zülal,Lina sizce hangisi yada sizden bir fikir bekliyorumm
E esinti2 Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze0806 #2 Meyra kulağa hoş geliyor. Lina yi duymadım daha önce
fatma2010 Mucizesini bekliyor umutla aşkla sevgiyle Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze0806 #3 Zeynep Zülal Ayşegül Betül Aylin Züleyha Begüm
gamze0806 Rüzgar.Güneş Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze0806 #4 zeynoli123 .!.: Meyra kulağa hoş geliyor. Lina yi duymadım daha önce Genişletmek için tıkla... Lina çok fazla konan bir isim bu sıralar anlamıda güzel eskiler biraz tuhaf karsiliyo
zeynoli123 .!.: Meyra kulağa hoş geliyor. Lina yi duymadım daha önce Genişletmek için tıkla... Lina çok fazla konan bir isim bu sıralar anlamıda güzel eskiler biraz tuhaf karsiliyo
gamze0806 Rüzgar.Güneş Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze0806 #6 fatma2010 .!.: Zeynep Zülal Ayşegül Betül Aylin Züleyha Begüm Genişletmek için tıkla... Zülal cok hosuma gidiyo Ama bebege sanki agırmı gelir acaba
fatma2010 .!.: Zeynep Zülal Ayşegül Betül Aylin Züleyha Begüm Genişletmek için tıkla... Zülal cok hosuma gidiyo Ama bebege sanki agırmı gelir acaba
E esinti2 Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze0806 #7 gamze0806 .!.: Lina çok fazla konan bir isim bu sıralar anlamıda güzel eskiler biraz tuhaf karsiliyo Genişletmek için tıkla... Evet eskiler yeni isimleri benimseyemiyor nedense.. Benim kızımın adı Zeynep Azra Kayinvalidem Azra yı hala kabul etmiyor söylemiyor
gamze0806 .!.: Lina çok fazla konan bir isim bu sıralar anlamıda güzel eskiler biraz tuhaf karsiliyo Genişletmek için tıkla... Evet eskiler yeni isimleri benimseyemiyor nedense.. Benim kızımın adı Zeynep Azra Kayinvalidem Azra yı hala kabul etmiyor söylemiyor