Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Dediğiniz isimler bu aralar çok kullanılıyor ve çoğunun anlamı çok saçma ve yanlış anlaşılsın istemiyorum herkesin kendi kararı tabi ki ama çoğu arapça kökenli biz %100 türkçe isim olsun istedikBence cok güzel bir isim..
Arya, Alya, Lina, Lena, Melina, Almina, Melisa'ların yaninda UMAY efsane duruyor gercekten..
Teşekkür ederim arkadaşımAllah hayırlı uzun ömür versin inşallah. İsmi pek sevemedim ama :)
Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü olan en önemli kutsal varlıktır. Teşekkür ederimSağlıkla dünyaya gelsin kızınız :)
Anlamı ne bulduğunuz ismin? Biraz zor söyleniyor gibime geldi ısınamadım pek, ama önemli olan sizin sevip beğenmiş olmanız tabiki :)
Benim de şuan dizi karakterinde var UMAY ismi ama ordan esinlenmedik tamemen anlamı hoşumuza gitti kuzum bizim için önemli olan anlamı ve türkçe kökenli olmasaydıCanim sen begendiysenbende hep degisik isim koycam diye yillarcaaa isim düsünmuştumm. Sonra buldum kimsede olmasin diye dusunurken bir dizi cikageldi. Herkes o ismi koydu suan cevremde 4 kisi kizina verdi o ismi. Uzulmuştum
sonra erkek ismi yine kimsenin duymdigi bir isim bir yarisma oldu hooop herkes o ismi koydu o da bayatladi. Yani benim bicirik kizmi erkekmi bilmiyorum ama isim konusunda baya zorlanacagiz. Neyse ki siz karar vermissiniz
saglikla gelsin
Teşekkür ederizGerek anlami gerekse Öztürkçe olmasi ile 10 numara isim![]()
Çok teşekkür ederiz. Biz kararlıyız umay isminde sadece dışardaki kişilerin yorumunu merak ettimbaştan beri en çok içime sinen isimlerden biri Umay idi ama malesef ailede benim kadar isteyen ve beğenen çıkmadı o yüzden soğudum ben de. İçimde kalacak ama kızımın adı Umay olmayacak. Siz vazgeçmeyin bence çok güzel bir isim anlam olarak da köken olarak da söyleniş açısından da. İsmiyle yaşasın kuzucuk
Tek isim düşünüyoruzÖykü Umay
Hayırlı olsunBenimde kızım olacak arven ismini dusunuyorum
Güçlü savaşcı demek ingilizce kokeniHayırlı olsunAnlamı ve kökeni nedir ?