• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızıma isim.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi?

• Ankete Katılan
    50

Milana firuze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
3.706
7.234
108
Kızıma isim arıyorum, değişik anlamı güzel kulağa hoş gelen bir isim 1-2 isim var fikrimde ama yeni isim önerilerne acığım, bide bu isimlerin içinde en güzeli hangisi?
Henna
Hesna
Mehir
Talha ( bu isim erkekmi yoksa kız ismimi?)
Talia
Düzenleme:
Sanırım bunların hiç biri ilk beğendiğim isme dönücem milay.

Son düzenleme:
Henna kına demek sanırım Talha da erkeklere veriliyor. Biraz daha araştırın derim ben de kız ismi arıyorum

Henna kına demek sanırım Talha da erkeklere veriliyor. Biraz daha araştırın derim ben de kız ismi arıyorum
Henna kına ağacı demek, telafuzu hoşuma gidiyor, şü anki favorım sanırım hesna, ama daha 2 ay var kim bilir kac kez fikir değişdiricem.

Milay ismine yonelmissiniz sanırım. Anlami yaz mevsimi . Bebeginize anlam olarak uygun bir isim. Benim de ilk kızım Simay acaba ikincisi Milay olsa mi dedim ama benim Türkçe isim takıntım var. Kati şartım . Milay romanca kökenli o nedenle vazgecmistim. Ama sizin boyle bir şartınız yoksa hos bir isim. Muhtemelen Miray ile karıştırıp sinirinizi bozacaklar ama boşverin :)

Milay ismine yonelmissiniz sanırım. Anlami yaz mevsimi . Bebeginize anlam olarak uygun bir isim. Benim de ilk kızım Simay acaba ikincisi Milay olsa mi dedim ama benim Türkçe isim takıntım var. Kati şartım . Milay romanca kökenli o nedenle vazgecmistim. Ama sizin boyle bir şartınız yoksa hos bir isim. Muhtemelen Miray ile karıştırıp sinirinizi bozacaklar ama boşverin :)
Ne yazıki hala bu isim olsun diyemiyorum sürekli karar değişiyorum, milay dada şoyle bir sorun oldu yaşadığım yerde "y" harfi yok milaei gibi sacma bişey olucak, o yuzden yine isim arayışındayım, en son hesin melisa dedim oda caiz değilmiş, koyanlara değişin falan diyorlar, cok kararsızım.:işsiz: bir güzel isim bulmak ne zor.

Ne yazıki hala bu isim olsun diyemiyorum sürekli karar değişiyorum, milay dada şoyle bir sorun oldu yaşadığım yerde "y" harfi yok milaei gibi sacma bişey olucak, o yuzden yine isim arayışındayım, en son hesin melisa dedim oda caiz değilmiş, koyanlara değişin falan diyorlar, cok kararsızım.:işsiz: bir güzel isim bulmak ne zor.
Hangi ulkedesiniz?

İdil nasıl içten ve saf aşk demekmiş bn cok beğenyorm.
vera güzel
alin güzel ama aliyi anımsatıyor gibi.
elif ismide güzel asil druor
asel de cok güzel bal demek ama cok koyan var asel
liva yıda bi yerde görmştüm peygamber sancagı demekti

ben şahsen ilerde idil liva fln koyabilirim :)

İdil nasıl içten ve saf aşk demekmiş bn cok beğenyorm.
vera güzel
alin güzel ama aliyi anımsatıyor gibi.
elif ismide güzel asil druor
asel de cok güzel bal demek ama cok koyan var asel
liva yıda bi yerde görmştüm peygamber sancagı demekti

ben şahsen ilerde idil liva fln koyabilirim :)
Güzel isimler gercekden omarım isdediğin zamanda koyarsın.
Son kararım melisa oldu o kunudada 1 site caiz değil günah yazıyor diğer sitelerde dini acıdan hiç bir manisi yok diyor neye inanıcağmı şaşırdım.

Back