Kelebek_00 seviyorum nan Kayıtlı Üye 11 Aralık 2008 681 2 3 Ağustos 2009 Konu Sahibi Kelebek_00 #1 Arkadaslar allah isterse kizim olacak ama esimle bir turlu isim konusuna anlasamadik.. bize biraz fikir verirmisiniz. simdiden tskler.
Arkadaslar allah isterse kizim olacak ama esimle bir turlu isim konusuna anlasamadik.. bize biraz fikir verirmisiniz. simdiden tskler.
NHLTLG Rabbim korusun meleğimi.. Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2006 956 4 40 3 Ağustos 2009 Konu Sahibi Kelebek_00 #2 canım nacizhane fikrim Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU sayfasını incelersen bolca isim örneği bulablirsin :) yada en azından alternatif isimlerinizden bahsedersen onun üzerine konuşalım.. hayırlı doğumlar canım
canım nacizhane fikrim Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU sayfasını incelersen bolca isim örneği bulablirsin :) yada en azından alternatif isimlerinizden bahsedersen onun üzerine konuşalım.. hayırlı doğumlar canım
Kelebek_00 seviyorum nan Kayıtlı Üye 11 Aralık 2008 681 2 3 Ağustos 2009 Konu Sahibi Kelebek_00 #3 tsk ederim canim benim