Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda kararsızım.teyzeleri yardımcı olurmusunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

AHU42

Fatma Neva💗 Süleyman Emir🐥Zeynep Sare🌸
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
561
202
123
merhaba 20 haftalık hamıleyım ve dün bi kızım olacagını öğrendik.isim konusunda bizde kararsız kalanlardanız.
kızıma ıkı ısım koyacagız Allah nasıp ederse birincisi kayınvaldemın ısmı FATMA ıkıncı ısımlerıde yazayım ben.fikirlerinizle aydınlatırsanız benı çok mutlu olurum.şimdiden tsk hepınıze:):54::54:

fatma berrak
fatma ravza
fatma beril
fatma dila
fatma vera
fatma azra
fatma asel
fatma ceyda
fatma neva

ben fatma berrak ve fatma ravza arasında gidip gelıyorum gibi sankı

Öncelikle hayırlı olsun:)

-Fatma Ceyda
-Fatma Azra

isimlerini beğendim. Kuzenim olcağı zaman yengemde ravza diye düşünmüştü ama millet demiş; "çocukla ranza diye dalga geçerler" ondan koymamışlardı. Berrak yerine Berra olabilir.

Fatma ismiyle arka arkaya söylendiğinde en uyumlu Azra,Neva ve Ravza..

arkadaşım da fatma'yı ilk isim koydu ve ikinci isimlE bu kadar yakışan bi isim görmedim, belki fikir olur: FATMA BETÜL

Öncelikle hayırlı olsun:)

-Fatma Ceyda
-Fatma Azra

isimlerini beğendim. Kuzenim olcağı zaman yengemde ravza diye düşünmüştü ama millet demiş; "çocukla ranza diye dalga geçerler" ondan koymamışlardı. Berrak yerine Berra olabilir.

Fatma ismiyle arka arkaya söylendiğinde en uyumlu Azra,Neva ve Ravza..

arkadaşım da fatma'yı ilk isim koydu ve ikinci isimlE bu kadar yakışan bi isim görmedim, belki fikir olur: FATMA BETÜL

bilemedim canlarım ya ne zor ismiş bu bole düşün düşün.:emir_bebek:

Rahman hayirlisi ile kucaginiza almak nasip etsin saglikli hayirli uzun ömürler versin (amin) Benim en kücük kizimin ismi eslem Fatima ,Fatma olarak pek sevmiyorum :-)Olacaksa fatima olmali :-)

ESLEM fatima (kendinden emin kendini bütüyüyle Allaha adayan kimse demek)
Dilem Fatima (Gönül ilaci Fatima demek
Didem Fatima ( peygamber efendimizin Hz fatimaya Hitap ettigi sekildir ki manasi iki gözümün Nuru Fatima )

ismi Fatima (fatma) olursa ahlakini Hz fatimadan alsin insaAllah ismine layik olsun insaAllah

merhaba 20 haftalık hamıleyım ve dün bi kızım olacagını öğrendik.isim konusunda bizde kararsız kalanlardanız.
kızıma ıkı ısım koyacagız Allah nasıp ederse birincisi kayınvaldemın ısmı FATMA ıkıncı ısımlerıde yazayım ben.fikirlerinizle aydınlatırsanız benı çok mutlu olurum.şimdiden tsk hepınıze:):54::54:

fatma berrak
fatma ravza
fatma beril
fatma dila
fatma vera
fatma azra
fatma asel
fatma ceyda
fatma neva

ben fatma berrak ve fatma ravza arasında gidip gelıyorum gibi sankı

Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin canim. Hayirli bir evlat olsun INSALLAH. Ben "Fatma Neva" yi cok begendim. Bi arkadasimda "Fatma Su" koymustu cok begenmistim.

Rahman hayirlisi ile kucaginiza almak nasip etsin saglikli hayirli uzun ömürler versin (amin) Benim en kücük kizimin ismi eslem Fatima ,Fatma olarak pek sevmiyorum :-)Olacaksa fatima olmali :-)

ESLEM fatima (kendinden emin kendini bütüyüyle Allaha adayan kimse demek)
Dilem Fatima (Gönül ilaci Fatima demek
Didem Fatima ( peygamber efendimizin Hz fatimaya Hitap ettigi sekildir ki manasi iki gözümün Nuru Fatima )

ismi Fatima (fatma) olursa ahlakini Hz fatimadan alsin insaAllah ismine layik olsun insaAllah

cok sagol canım benım.Allah razı olsun:54:

Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin canim. Hayirli bir evlat olsun INSALLAH. Ben "Fatma Neva" yi cok begendim. Bi arkadasimda "Fatma Su" koymustu cok begenmistim.

evet canım bende düşünüyorum bu secenegi uydu gıbı:):54:

fatma asya
fatma alya (yüksek yer,sema)
fama belis (askın ilk meyvesi)
dilem fatma (gönül ilacı)
fatma erva(peygamberimizin halasının adı,cesur ve yiğit kadın anlamında)
fatma azra(el değmemiş)
fatma zümra
fatma berra
fatma hira

tavsiyem sesli söyleyin kulaga nasıl geldiği önemli:)
fatma erva şiir gibi :)

Son düzenleme:
fatma asya
fatma alya (yüksek yer,sema)
fama belis (askın ilk meyvesi)
dilem fatma (gönül ilacı)
fatma erva(peygamberimizin halasının adı,cesur ve yiğit kadın anlamında)
fatma azra(el değmemiş)
fatma zümra
fatma berra
fatma hira

tavsiyem sesli söyleyin kulaga nasıl geldiği önemli:)
fatma erva şiir gibi :)

tşk ederım canım.evde bende bole seslı soluyorum kendı kendıme:)

Back
X