Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alin yükselen ışık, ışığın kaynağı demekBen Alin dedim ama kulaga cok hos geliyor diye begendim,anlami nedir ki bilmiyorum acikcasi
ya evet orası öyle ama vazgeçemiyorum da zeynepten nevşin de ilk ışık demek bu aradaTürkiye'de 10 kişiden 5si Zeynep artık azalsin zeynepler ya :) nevsin değişik hoşuma gitti
İyi işte anlamida kötü değilmiş bizde Betül koyucaz bu aradaya evet orası öyle ama vazgeçemiyorum da zeynepten nevşin de ilk ışık demek bu arada
Betül de hoş bir isim eşimin teyzesinin ismi olduğu için elemiştik :-o allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİyi işte anlamida kötü değilmiş bizde Betül koyucaz bu arada
Amin canım sende inşallah karar verirsin artık hayırlı doğumlar :)Betül de hoş bir isim eşimin teyzesinin ismi olduğu için elemiştik :-o allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah ne zor bişeymiş böyle isim bulmak senin doğum ne zman canımAmin canım sende inşallah karar verirsin artık hayırlı doğumlar :)
Mayıs ta inşallah biz aslında kolay karar verdik internetten isimler ve anlamlarını okurken buldum ben okudum eşim onayladı içimizde sindi :) oglumada öyle karar vermiştik Ömer onun Adidaİnşallah ne zor bişeymiş böyle isim bulmak senin doğum ne zman canım
ne güzel hemen karar verebilmişsiniz biz eşimle zaten kararsızken yine bu kadar isme indirgediğimize şükrediyorum :-DMayıs ta inşallah biz aslında kolay karar verdik internetten isimler ve anlamlarını okurken buldum ben okudum eşim onayladı içimizde sindi :) oglumada öyle karar vermiştik Ömer onun Adida
sizin öneriniz nedir?Yeminle kusucam zeynepten gına geldi. Asyada hoş değil ama zeynepten iyidit
sizin öneriniz nedir?
Zeynep eskimeyen bir isim ama ya ne kadar klasik olsa da hala popülaritesini koruyan bir isim bence :)alya benım hoşuma gidiyor değişik bir telaffuzu var
ben birde selin adını çok begenıyorum , zeynep isminden gerçekten gına geldi artık ,