• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim bulun teyzeleri :)

lalemis

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
50
24
288
Zonguldak
Selam kızlar
Ne zormuş isim bulmak halbuki hamile kalmadan önce olsa şunu koyardım, bunu koyardım diyordum :) sizce asagıdaki isimlerden hangisi?Şöyleki modern kulağa hoş gelen ve ağır anlamı olmayan isim düşünüyoruz. A veya L ile başlayan isimlere takıldık biraz :)
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)

Selam kızlar
Ne zormuş isim bulmak halbuki hamile kalmadan önce olsa şunu koyardım, bunu koyardım diyordum :) sizce asagıdaki isimlerden hangisi?Şöyleki modern kulağa hoş gelen ve ağır anlamı olmayan isim düşünüyoruz. A veya L ile başlayan isimlere takıldık biraz :)
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)
aymina
almila
alara

koyarsanız söyleyin olur muuuu

Selam kızlar
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)
Ben kızıma Lina koydum. Baştaki Li telaffuz da biraz zorluk çıkartabiliyor buna rağmen Lilya hoş geldi kulağıma ☺️

Selam kızlar
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)

Alin :KK200:

MasterChef'te bir hanim yarışmacının ismi, söylenişi hoşuma giden bi isim: Ayyüce :)

"Lisa" yabancı bir isim değil mi? tercih edebilirsiniz tabi ki ama siz bilirsiniz. ben "Ülkü" koymayı düşünüyorum kızıma.

Back