Doğuma Hazırlık kizima isim bulduk ama hangisi karar weremedik yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
Aybike ve mihrimah arasinda kararsiz kaldik aybike esimin icine hic sinmedi mihrimahi begendi ama ordada kafami karistiran telafuz yanlisligi cok olur mu insanlardan yana onu dusunuyorum

Seninkide cok guzel ama oyku daha guzel geldi bana. Aybikede esime heyecan wermemis onun icin kararsizm :)
Dusunelim canim belki daha cazip gelen bir isim buluruz kuzularimiza oglumun adı aras bu arada babası koydu kizimada ela diyor ama benim icime sinmiyor bi türlü

Mihrimahın telafuzu zor evet.. Ama güzel bi isim.. @azra53öykü daha güzel bence

Ben mihrimahi begendm ama ben kızıma serra - öykü - nursel - ayca - duru - melek fln dusunuyorum ama mihrimahda guzle listeme ekliyim :)

Aybike ismi hiç bir zaman hoşuma gitmemiştir. Söylenişinde de yazılışında da zorluk çıkıyor.
Aybike mi Aybüke mi gibi
Ama Mihrimah'ı çok çok beğenirim

Cok tesekkur ederim kizlar sagolsun isimde muhtesem yuzyidan gelmedi aklima gecen ali baba ve kirk haramileri izliyodum ordaki kizin adi mihrimah mis bugune kadr hic dikkat etmemistm ama cok hosuma gitti :)

bence aybike. eşiniz sevmemiş oda ayrı bir şey tabi ama mihrimahın telafuzu çok zor.

h

canım sanada fikrimi söylemek istedim. karar vermesiyseniz eğer bence mira.
sağol canim teşekkürler fikir almak ıyi oluyor yok daha karar vermedik evet mira kafama yatmis gibi esimde ela olsun diyor ama ben koyucam çünkü oglumda ben karismadim o koydu ikincisi ni ben koyucam öyle anlaştık oglum aras oldu ama ben yinede hem esimin hemde benim beğendim bir isim olsun diyorum bakalim doguma 2,5 ayim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…