Doğuma Hazırlık Kızıma isim ariyoruzz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pembeolsunn

Meleğimi bekliyorum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
78
29
44
Kizlar Nisan ayinda dogum yapacagim ama mlsf isim konisunda esimle kararsiz ben mihrimah - serra - öykü - Defne - Nursel melek duru ece deniz arya felan dusunuyorum isim onerilerinizi bekliyorum :)) ayrica ruya ve ranada hosuma gidiyor isimleri bekliyorumm

-Mihrimah- çok hoşuma gidiyor. Hem de her tarafta o kadar çok olmayan bir isim.
Serra ismini beğenmiyorum ama -Sare- çok daha güzel.

bu isimlerden ece güzel bece.

Mihrimah çok uzun ve soyleyınce anlasılmaz bılınmedık bı isim bence bilindik bi isim her zaman daha iyi ve cocuk icin daha kolay ufak yaşlarda çocukların isimleriyle dalga geçildiği için psikolojik sıkıntılar yaşayan ve topluma adapte olamayan çocuklar biliyorum. Çocuklarımıza isim koyuyoken bir markaya değil çocuklarımıza isim koydugumuzu unutmayalım. Öykü güzel melek duru ece deniz bilindik olabilecek isimler.

duru, deniz, arya vb. isimler artık çok yaygın. kafanızı daha da karıştırmak gibi olmasın ama nisan ayında doğum yapıyorsunuz madem nisan koyun. çok güzel bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…