Ewet cnm umay ismini düşündüm fakat anlamını iyice arastirdiktan sonra vazgectim nilsu olarak eşim beyenmedi ☹ dogumun allah izin verirse nisan ayina denk geliyor nisanUmut’a uygun arıyorsanız Umay olabilir. Nil, Nisan, Ela, Nehir, Bade, Beren, Deren, Irmak önerilerim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kesinlikle oyle alya arya artik heryerde var umay anlamini aeastirinca vazgectigim isimlerden simay düşünülebilir cnm tesekkurleralya arya isim etrafinda var..
sinifta bi çok alya arya olucak..
ben artık beğenmiyorum alyalardan:)
Umay umuta yakın isim:)
Simay da olabilir:);
Aylin ve Simay hoşuma giden isimler.
kızımın adi Rümeysa:)
karar sizin:)
Alya arapca kokenli isim anlamida gok sema demek soyismimizle okundugunda cok oturaklı dolu dolu olarak cikiyor ama yabanci ismi cagristiyormus kafam cok karisik ☹Kesinlikle alya cok guzel bir isimayrica gayette bilindik bir isim söylemesi de zor değil ve kulağa adil gelen bir isim arya alya modern isimler
Valla aysenazdan felan tabi ki daha güzel isterse çince olsun ne fark eder manasi da güzel hemAlya arapca kokenli isim anlamida gok sema demek soyismimizle okundugunda cok oturaklı dolu dolu olarak cikiyor ama yabanci ismi cagristiyormus kafam cok karisik ☹
Aysegul ve aysenaz isimlerini bende beyeniyorum herkes simdi modern degisik isim koyuyor 15 veya 20 yil sonra bizim eski isimlerimiz modern olacak ayşeler fatmalar ❤Ayşenaz, Ayşegül, Ceren güzel.
Alya ismini sevmiyorum
Merhaba nilsu olarak veya mina olarakda dusundum ama eşim onaylamadı allahdan isim fikrini bana bırakmış bırakmasaymış ne olurdu acabaMerhaba Nil nehir Mine Elif arya güzel isimler
Nilsu ve nilda güzel isim:)Merhaba nilsu olarak veya mina olarakda dusundum ama eşim onaylamadı allahdan isim fikrini bana bırakmış bırakmasaymış ne olurdu acaba
Nilsu ve nilda güzel isim:)Merhaba nilsu olarak veya mina olarakda dusundum ama eşim onaylamadı allahdan isim fikrini bana bırakmış bırakmasaymış ne olurdu acaba
Merhaba;Niye Umut a uyumlu olsun ki elbise mi takımlıyorsunuz ya da sürekli yan yana gezdirip şiir okur gibi isimlerini mi söylemeniz gerekiyor? Uyumlu olmayan ama çok güzel isimleri kaçırıyorsunuz böyle. Takılmayın ne başkalarını fikirlerine ne de böyle şeylereLeyla Yade, Umay, Asya çok hoş isimler söylerken sanki bir rehavet geliyor
Rica ederim kuzum benim çok güzel isimler var. Ad dediğin bir boncuk demişler zaten Allah canlarını sağ etsin de Ayşe Fatma farketmez. Hayırlısıyla gelsin inşallahMerhaba;
Umut ismine illede uyumlu olsun diye bi çabam yok acaba olsunmu diye fikrinizi almak istedim ne kendi ismime nede babasinin ismine uygun olmayabilir defikrin için teşekkür ettim
alyayı arapça isim olduğu nerede görüldü...Alya arapca kokenli isim anlamida gok sema demek soyismimizle okundugunda cok oturaklı dolu dolu olarak cikiyor ama yabanci ismi cagristiyormus kafam cok karisik ☹
Aminnnn insallahRica ederim kuzum benim çok güzel isimler var. Ad dediğin bir boncuk demişler zaten Allah canlarını sağ etsin de Ayşe Fatma farketmez. Hayırlısıyla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?