• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma İLAY ismi nasıl

sincap08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.176
33
158
Çok kararsız kalmam sonucunda türkçe olan bu ismi beğendik ülkenin en güzeli demek nasıl sizce

sevmedm .bi dusun sesli soyle sanki kizini cagriyormus gibi ilayy buraya gel de)) bak sesli olarak nasil guzelse koy eger komik ckiyorsa koyma

sevmedm .bi dusun sesli soyle sanki kizini cagriyormus gibi ilayy buraya gel de)) bak sesli olarak nasil guzelse koy eger komik ckiyorsa koyma
Kişiye göre değişiyor demek ki isim çok var karar veremedik bu da kesin sayılmaz başka anlamlı güzel isim fikriniz varsa değerlendirilir

Ben yazımda hata mı oldu acaba dedim klavyeden dolayı . Dilay ismi uyandı bende.

dalga konusu olur dememiş zaten, dalga konusu olmasın isim secmek zor manasında soylemis bence :) hassas anne :)

Duru , Rüya , Beren isimleri de güzel.
evet canm oyle demek isdedm mesela ben elif koydm kizimin adini fakat gurcusdanda f harfi olmadgi icin kimlikde eliv geciyor...ama bence elivde tatli

Ay lı isimleri cok severim kızımın adıda miray ;) ilay güzel bir isim degisik ilk kez duydum kulağa hoş geliyor

Bence çok hoş bir isim bayıldım Bi arkadaşım vardı adı ilay hatta oyunculuk yapıyor, çok zarif bir kızdır güzelde. Onu hatırlattı sanırım o yüzden beğendim

Yanlış anlama ama ilay koymanı tavsiye etmem lay lay lay gibi insanlar boyle düşünecekler bu kızın içinde senin içinde hoş olmaz kendi kızıma dilara adını koyduk ve dilara şarkısı moda oldu cocuğum benimle tartıştı başka isim mi kalmadı diye arkadasları şarkı soyleyip gazelde düştü bağlara diyince kızımın psikolıjisi bozulmuştu o zamanlar çok şükür atlattık ama ilay ismi çok yetersiz cnm.. daha güzel isimlerle çağırmak varken evladını tekrar düşün derim

Back
X