Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiye göre değişiyor demek ki isim çok var karar veremedik bu da kesin sayılmaz başka anlamlı güzel isim fikriniz varsa değerlendirilirsevmedm .bi dusun sesli soyle sanki kizini cagriyormus gibi ilayy buraya gel de)) bak sesli olarak nasil guzelse koy eger komik ckiyorsa koyma
Çok yok zaten açıkçası Dilay da güzelBen yazımda hata mı oldu acaba dedim klavyeden dolayı . Dilay ismi uyandı bende.
bebegi dusunup isim koymak lazm acaba kolay olurmu diye..dalga konusu olurmu diyeKişiye göre değişiyor demek ki isim çok var karar veremedik bu da kesin sayılmaz başka anlamlı güzel isim fikriniz varsa değerlendirilir
Dalga konusu olacak bir isim değil ki bu siz fikir verinbebegi dusunup isim koymak lazm acaba kolay olurmu diye..dalga konusu olurmu diye
Dalga konusu olacak bir isim değil ki bu siz fikir verin
tabiki degil ben oyle demiyorm ...bu isim haknda degil genel olarak dedm.....esnle senin ismine uydur mesela veya ilerde bi oglun olursa onunla uyumlu ola bilecek isim koyDalga konusu olacak bir isim değil ki bu siz fikir verin
evet canm oyle demek isdedm mesela ben elif koydm kizimin adini fakat gurcusdanda f harfi olmadgi icin kimlikde eliv geciyor...ama bence elivde tatlidalga konusu olur dememiş zaten, dalga konusu olmasın isim secmek zor manasında soylemis bence :) hassas anne :)
Duru , Rüya , Beren isimleri de güzel.
Doğuma az kaldı karar veremedik ve ben çok sıkıldım o yüzden yani yanlış anlama olabilirevet canm oyle demek isdedm mesela ben elif koydm kizimin adini fakat gurcusdanda f harfi olmadgi icin kimlikde eliv geciyor...ama bence elivde tatli
canm esinle senin adni soyleye bilirmisinDoğuma az kaldı karar veremedik ve ben çok sıkıldım o yüzden yani yanlış anlama olabilir