- Konu Sahibi portakalsuyuu
Kızlar öncellikle Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin olanlarında evladını bağışlasın. Konu az çok ortada kızımıza bir türlü isim bulamadık tam isim bulduk diyoruz bişey çıkıyor isimden ya ben ya eşim soğuyoruz. Hastalıkta güzellikte Allah'tan ama insan ister istemez etkileniyor ortak bulduğumuz bütün isimler şimdiye kadar hiç duymadıysak tam kızımıza koymaya karar verdiğimizde karşımıza çıktı. Kiminin karakteri etkiledi kiminin hayatı. Şimdide araştırma yaptığımız isimler arasında eşimle karar veremiyoruz onun beğendiğini ben beğenmiyorum benimkini o
En iyisi dedim kk nın zevkli kadınlarına sormak anket yapıp aklımızdakileri size sunarım. Varsa sizin aklınızda onu da yazarsınız hatta o isimlerde tanıdığınız varsa huyunu suyunuda yazın ben işimin huyu etkilediğine çok inanırım
En iyisi dedim kk nın zevkli kadınlarına sormak anket yapıp aklımızdakileri size sunarım. Varsa sizin aklınızda onu da yazarsınız hatta o isimlerde tanıdığınız varsa huyunu suyunuda yazın ben işimin huyu etkilediğine çok inanırım