S selma2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 79 0 86 Ankara 27 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #1 kızıma hipnozla diş dolgusu yapılacagını söylemiştim yaptırdık ignesiz ve kızım çok mutlu kalktı kızım sadece 3 yaında ister inanın ister inanmayın ankarada iseniz adres vere bilirim
kızıma hipnozla diş dolgusu yapılacagını söylemiştim yaptırdık ignesiz ve kızım çok mutlu kalktı kızım sadece 3 yaında ister inanın ister inanmayın ankarada iseniz adres vere bilirim
hasretim34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2007 7.037 13 0 Diğer 28 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #2 ilginc bi yöntem ama benim asil merak ettigim 3 yasindaki kizinizin dolguya neden ihtiyaci oldugu
S selma2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 79 0 86 Ankara 29 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #3 hasretim34 .!.: ilginc bi yöntem ama benim asil merak ettigim 3 yasindaki kizinizin dolguya neden ihtiyaci oldugu Genişletmek için tıkla... kızımın doguştan gelişim bozuklugu var dişlerinde çıkıp hemen çürüyorlar 6 çürügümüz var 3 dolgulu bu durumda çok anne var bende ne yapacagımı şaşırmıştım yardımcı olursam ne mutlu
hasretim34 .!.: ilginc bi yöntem ama benim asil merak ettigim 3 yasindaki kizinizin dolguya neden ihtiyaci oldugu Genişletmek için tıkla... kızımın doguştan gelişim bozuklugu var dişlerinde çıkıp hemen çürüyorlar 6 çürügümüz var 3 dolgulu bu durumda çok anne var bende ne yapacagımı şaşırmıştım yardımcı olursam ne mutlu
hasretim34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2007 7.037 13 0 Diğer 31 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #4 anladim canim cok gecmis olsun cok sükür bizim öyle bir problemimiz yok sadece merak ettim neden ihtiyac duydugunu tekrardan gecmis olsun
anladim canim cok gecmis olsun cok sükür bizim öyle bir problemimiz yok sadece merak ettim neden ihtiyac duydugunu tekrardan gecmis olsun
C CindyreL Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 158 2 96 Ankara 28 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #5 selma2 .!.: kızıma hipnozla diş dolgusu yapılacagını söylemiştim yaptırdık ignesiz ve kızım çok mutlu kalktı kızım sadece 3 yaında ister inanın ister inanmayın ankarada iseniz adres vere bilirim Genişletmek için tıkla... adresi verebilirmisin
selma2 .!.: kızıma hipnozla diş dolgusu yapılacagını söylemiştim yaptırdık ignesiz ve kızım çok mutlu kalktı kızım sadece 3 yaında ister inanın ister inanmayın ankarada iseniz adres vere bilirim Genişletmek için tıkla... adresi verebilirmisin
S selma2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 79 0 86 Ankara 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #6 CindyreL .!.: adresi verebilirmisin Genişletmek için tıkla... zekiye dikmen sitesine bakabilirsiniz
C CindyreL Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2010 158 2 96 Ankara 4 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selma2 #7 çok teşekkür ederim :)