• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızıma hazır yoğurt vermeye başladım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
selam
ben bu yoğurt konusunda artık kafayı yemek üzereyim :kızgın:
bulunduğum yer çok enterasan bi yer..ne kendin için bişey bulursun ne çocuğun içim..etrafımızda günlük süt satan bir yer yok!! we üstelik marketlerdede günlük süt yok! kocaman carfeur war orda da yok..babymix ararsın bi hafta gelir sonra yok! devam sütüyle mayaladım bir süre su gibi çocuk mama yiyor gibi oluyor ve zaten sevmiyor çok ilginçtir..pasrorize ile mayaladım oda pastorize sütlerden içerik olarak farklı olmuyormuş..
anlayacağınız ben artık normal hazır yoğurt veriyorum:gitme: düşündüm yani peyniride kendimiz mayalamıyoruz o da pastorize ee başka çarem de yok

Son düzenleme:
bende pastörize sütle mayalıyorum tatlım ya. bıktım doğaldı organikti. oğlum yoğurdu pek sevmedi zaten. sen nasıl uygun görüyorsan en doğrusu odur canım.

ben günlük süt alıp danoneyle mayalıyorum..
doktorumuz danonede verebilirsin demişti..
sıkıştığım zamanlarda danone veriyorum napim ...

benim bulunduğum yerde sütçü teyz<eler çok ama ben bi tutturamadım yoğurdu,sürekli başkalarına mayalatmamak için artık hazır yoğurt veriyorum kızıma ne kadar doğru bilmiyorum ama başka çarem yok 8 aydır bi kere bile tutmazmı yoğurt tutmadı hiç,sütaş babymix alıyorum,o yoksada normal yoğurt veriyorum..

doktorumuz çok mecbur kalırsanız yemezse doğal yoğurt yazan yoğurtları tercih edebilirsiniz demişti en çokta sütaşı önerdi mecbursan ver tatlım ya keşke benim oğlumda hazırda olsa yese hiçbirini yemiyo o da çok kötü

nakredusacım hala yemiyor mu yaa..dişleri çıktıkca sıkıntı veriyorsa iştahsızlık ondandır belki..iştah için doktorunuz birşey önermedi mi

yemiyo yemiyo yemiyo bana çekmiş bende böyleymişim ya et yemediği için bi müddet sonra tad alma duygusu kaybolabilir çinko eksikliğinden dedi mecbur takviye verdi vitamin içiyo habire o da zorla iştahı açılır belki bu takviyelerle dedi ama bilemiyorum dün azcık balık yedi o da bişeydir napalım ona da razıyım

yemiyo yemiyo yemiyo bana çekmiş bende böyleymişim ya et yemediği için bi müddet sonra tad alma duygusu kaybolabilir çinko eksikliğinden dedi mecbur takviye verdi vitamin içiyo habire o da zorla iştahı açılır belki bu takviyelerle dedi ama bilemiyorum dün azcık balık yedi o da bişeydir napalım ona da razıyım

ya o zaman büyüsün sağlıklı olsun da önemli değil diyelim iştah..benim kız da bana çekmiş

canım biz 6 aylıkken yoğurda başladık 2-3 çay kaşığıyla...günlük sütle hergün mayalıyordum...7 aylık kontrolunde doktorumuz "bundan sonra herhangi bir markanın hazır yoğurdunu verebilirsin" dedi.ama benim günlük süt bulma sorunum olmadığı için hala kendim mayalıyorum...doktorumuz bana önerdiği için bence sorun olmaz hazır kullanabilirsin...

canım bize doktorumuz özellikle pastörize sütten yoğurt yapmamızı önerdi bende günlük yapıyorum küçük paketlerden

Back