Nehir bir akrabamız koydu bebeğine o yüzden eledik .Yağmur da etrafımda çok vardı.Okul çağımda da çok duyduğum bir isimdi .İstemedim o yüzden .Yoksa güzel isimler evet düşünmüştük biz de.Bence Leyla olmasın neden derseniz, Hani dalga amaçlı söylerler ya sende çok leylasın (dalgınsın vs.) Yani o yüzden Irmak ismi güzel, Yağmur yada Nehir de güzel isimler yine siz bilirsiniz.
Tesekkur ederim .Ben de ırmağa daha yakınım .Ben biraz ağır isimleri seviyorum sanırım .Bekarligimdan beri çok sevdiğim bir isim Leyla .Beni bu isimden tek uzaklaştıran şaşkın insanlar için kullanılan bir deyim haline gelmesi "Leyla misin ,Leyla oldum" vs.kullaniliyoryaLeyla güzel isim çok da severim ama biraz kederli bir tarafı var. Biraz da arabesk geliyor bana. Irmak daha iç açıcı ve hoş gibi.
Saglikla gelsin irmak bebekGörüş bildiren ve oy kullananlara çok teşekkürler hanımlarLeyla önde gidiyor ama Irmak koymaya karar verdik .Hatta isimli yastigimizi da sipariş verdik bugün.İsim bulma maceramizda burada sona ermiş oldu
Çok sevindim hayırlısı olsun inş.Görüş bildiren ve oy kullananlara çok teşekkürler hanımlarLeyla önde gidiyor ama Irmak koymaya karar verdik .Hatta isimli yastigimizi da sipariş verdik bugün.İsim bulma maceramizda burada sona ermiş oldu