Kızıma hangi isim?Son iki seçenek .

Leyla mı Irmak mı??

• Leyla

OY: 35 58,3%
  • Irmak

OY: 25 41,7%

• Ankete Katılan
    60

pearl jam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
4.350
5.607
Kızımin ismine karar veremedik.Artik netlestirmek istiyorum.isimli bir şeyler sipariş edeceğim ikii seçeneğimiz var.Bu kadar ay sonunda iki seçeneğe indirebilirler .Leyla ve Irmak .. Önce ırmağa karar vermiştik .Hatta o şekilde seviyorduk . su ile ilgili isimler hep hoşuma gitmiştir .Irmak çok güzel şeyler çağrıştırıyor bence .

Ben bugün isimli yastık siparis edecektim ve eşim son kez bir isimlere tekrar bakalım dedi ve Leyla isminin anlamı çok hoşumuza gitti .Saçları gece gibi siyah olan kadın demek .Bizim bebegimize çok uyar .İlk kizim saçlarına toka taksak tutacak kadar ve simsiyah saçları ile doğdu .Bunkizimiz da öyle olacak büyük ihtimalle .Eşimin ve benim genlerim onu gosteriyor zaten .Ama ırmak daha mı modern?Acaba kızım Leyla ismini sevmez mi?Ama Leyla da daha dolu isim sanki .Bir sürü Türkude,hikayede geçiyor .Fikirlerinizi bekliyorum .Teşekkürler ..

Bence Leyla olmasın neden derseniz, Hani dalga amaçlı söylerler ya sende çok leylasın (dalgınsın vs.) Yani o yüzden Irmak ismi güzel, Yağmur yada Nehir de güzel isimler yine siz bilirsiniz.

Bence Leyla olmasın neden derseniz, Hani dalga amaçlı söylerler ya sende çok leylasın (dalgınsın vs.) Yani o yüzden Irmak ismi güzel, Yağmur yada Nehir de güzel isimler yine siz bilirsiniz.
Nehir bir akrabamız koydu bebeğine o yüzden eledik .Yağmur da etrafımda çok vardı.Okul çağımda da çok duyduğum bir isimdi .İstemedim o yüzden .Yoksa güzel isimler evet düşünmüştük biz de.🙂

Leyla ela gözlü bir çöl ahusu
Saçları bahtindan daha siyahtır...

Şiir geldi aklıma istemsizce. Ben Leyla ismini çok severim. Geceden geliyor kökü. Anlamlı isimler çok hoşuma gidiyor. Edebiyatçı olmanın da etkisi vardır belki bilemem 😅

Leyla güzel isim çok da severim ama biraz kederli bir tarafı var. Biraz da arabesk geliyor bana. Irmak daha iç açıcı ve hoş gibi.

Leyla güzel isim çok da severim ama biraz kederli bir tarafı var. Biraz da arabesk geliyor bana. Irmak daha iç açıcı ve hoş gibi.
Tesekkur ederim .Ben de ırmağa daha yakınım .Ben biraz ağır isimleri seviyorum sanırım .Bekarligimdan beri çok sevdiğim bir isim Leyla .Beni bu isimden tek uzaklaştıran şaşkın insanlar için kullanılan bir deyim haline gelmesi "Leyla misin ,Leyla oldum" vs.kullaniliyorya 🙂🙂Yoksa hiç düşünmez koyardım sanırım .

Ayyyy Leyla ismini oldum olası severim kızıma koymadım ama çok ahenkli ve duygusal bir isim gibi gelir hep..

X